رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/08/24 Thursday - 2024 14 November الخميس ، 12 جمادى الأول ، 1446
ساعت
1402-11-24 12:30 شماره خبر : 3334 https://diyareaftab.ir/short/4aMpq 0
کارشناس مذهبی:

کارشناس مذهبی گفت: امام حسین(ع) مظهر هدایت و نجات بشریت است و به عنوان یکی از هدایتگران بزرگ تاریخ شناخته شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ زهرا خاطری در گفتگو با خبرنگار نارخبر؛ ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت امام حسین(ع) گفت: به شخصیت امام حسین(ع) به‌عنوان امامی که در تاریخ اسلام جریان ویژه‌ای برپا کرده است باید نگاه ویژه‌ای داشته باشیم و شخصیت‌ایشان را بازگو نماییم.

وی افزود: جامعه در عصر امام حسین(ع) با بحران تزلزل ارزش‏ روبرو بود و انحراف از اصول و موازین اسلام، که از «سقیفه» شروع شده و در زمان عثمان گسترش یافته بود، به اوج خود رسیده بود و با این حال امام تمام تلاش خود را برای اصلاح جامعه انجام داد.

خاطری بیان کرد: سیره‌ی امام حسین(ع) در طول دوران امامتشان بر این اساس بوده است که هرگز زیربار ذلت و خواری نروند. امام در چنین شرایطی توانست هم اسلام را از نابودی نجات بخشد و هم تمام ابعاد اسلام واقعی را در عمل برای جهانیان ترسیم نماید و به نمایش بگذارد و در واقع راه نجات و هدایت را برای انسان‌ها تجسم نماید.


این کارشناس مذهبی گفت: امام حسین(ع) مظهر هدایت و نجات بشریت است و به عنوان یکی از هدایتگران بزرگ تاریخ شناخته شده است.


وی با اشاره به یکی از فضایل اخلاقی امام حسین(ع) گفت: امام لحظه‌ای از یاد خدا غافل نمی‌شد و بخش اعظم اوقاتش را به عبادت پروردگار و ذکر دعا و قرائت قرآن می‌گذرانید؛ چنان که امام سجاد(ع) در این باره می‌فرماید: «العجب کیف ولدت، کان ابی یصلی فی الیوم واللیلة الف رکعة، من تعجب می‌کنم از پدرم که او چگونه صاحب فرزند شده است؟ در حالی که شبانه روز هزار رکعت نماز می‌خواند.


خاطری یادآورشد: امام حسین( ع) با تمام توان، و به تناسب افراد و شرایط زمان و مکان، در ترویج علم و دانش وهدایتگری جامعه همت گماشت و در همه جا در مسیر عقل و تدبیر و شریعت پیش می‌رفت.


خاطری بیان کرد: امام حسین(ع) ماهیت نهضت عاشورا را امر به معروف و نهى از منکر مى‏داند و امر به معروف و نهى از منکر هم راه انبیاء و روش صالحان است.

وی در ادامه گفت: امام حسین (ع) با قیام عاشورا و شهادتش، الگویی برای هدایت و راهبری در مقابل ستم و ظلم شد و با قیامش نشان داد که چگونه باید در برابر نظام‌های فاسد و ظالم علیه حقوق بشر و ارزش‌های اسلامی‌ایستادگی کرد واین هدایت و راهبری امام حسین (ع) عنصری از پاکیزگی اخلاقی، صداقت، شجاعت، و‌ایمان عمیق بود.

خاطری گفت: هدایتگری امام حسین(ع) به عنوان الگویی از شجاعت، استقامت، ‌ایمان، و عدالت، تاکنون برای انسان‌ها و مخصوصاً برای شیعیان و دوستداران آزادی و عدالت، مورد توجه و تأمل قرار گرفته است و این هدایتگری به عنوان یک الگوی ملهم و انگیزه‌بخش، برای مبارزه با هرگونه ستم، سرکوب و نابرابری، همچنان به عنوان یک راهنمای مهم برای افرادی که در جستجوی عدالت و حقیقت هستند، مورد استفاده و اهمیت قرار می‌گیرد.

وی در پایان گفت: امام حسین(ع) اساس حرکت خود را بر عدالت قرار داده بودند، ‌ایشان در مسیر پدر بزرگوارشان «امیرالمؤمنین(ع)» حرکت می‌کردند و در برابر حکومتی قیام کردند که کوچکترین عدالت در آن به چشم نمی‌خورد.

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار