درباره نویسنده
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی مطرح کرد:
هشدار افزایش کانونهای تببرفکی در مرکزی

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در مورد افزایش کانونهای تببرفکی گفت: با توجه به انباشت دام در برخی دامداریها و خطر افزایش برخی بیماریها از جمله تببرفکی در استان هشدار داد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محمد فتاحی صبح امروز در جمع خبرنگاران در رابطه با افزایش کانونهای تببرفکی در استان مرکزی گفت: نیاز است دامداران برای جلوگیری از شیوع این بیماری در استان اقدامات بهداشتی مانند انجام واکسیناسیون دامها و ضدعفونی کردن جایگاه دام در دامداریها و روستاها را جدی بگیرند و از نقل و انتقال دام به صورت غیر بهداشتی و بدون هماهنگی با دامپزشکی به شدت خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: شیوع این بیماری در سطح کشور و استان خسارتهای اقتصادی جبران ناپذیری را برای دامداران به همراه دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: برای جلوگیری از نقل و انتقال دام در استان در کنار اجرای طرحهای واکسیناسیون و ضدعفونی دامدارایها تاثیر بهسزایی در جلوگیری از شیوع این بیماری در استان بر عهده دارد.
فتاحی با اشاره به ضد عفونی ۳۲۵ هزار مترمربع جایگاه دام اظهار کرد: تعداد ۱۸۵ هزار و ۴۶۱ رأس دام سنگین و یک میلیون و ۳۱ هزار رأس دام سبک امسال با اجرای واکسیناسیون بیماری تببرفکی در بین جمعیت دامی استان واکسینه انجام شده است و در حال حاضر عملیات واکسیناسیون توسط بخش خصوصی و دولتی در مناطق پر خطر در حال انجام است و واکسن مورد نیاز به مقدار کافی توسط مراکز بخش خصوصی دامپزشکی استان تهیه شده و دامداران جهت سرعت بخشیدن به امر واکسیناسیون میتوانند با مراجعه به مراکز واکسیناسیون بخش خصوصی شهرستان نسبت به واکسیناسیون دامهای خود اقدام نمایند.
وی گفت: اجرای طرح پایش فعال توسط نیروهای دامپزشکی استان و غیر فعال توسط بخش خصوصی و دامداران، آموزش دامداران برای دفن بهداشتی دامهای تلف شده و برای جلوگیری از رهاسازی دامهای تلف شده در طبیعت، هماهنگی با دهیاران برای دفن بهداشتی و تهیه سمپاش برای ضدعفونی جایگاه دامها و دامداریها در سطح روستاهای استان از دیگر برنامههای اداره کل دامپزشکی برای مقابله با این بیماری در استان است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی به دامداران استان توصیه کرد که ضمن رعایت اصول امنیت زیستی، از خرید و فروش و جابجایی و حمل و نقل دام بدون ضابطه، تماس با دلالان دام و میادین دام و حضور در مناطق پرخطر و پر تراکم دام به شدت خودداری نمایند و هرگونه تلفات را به شکل بهداشتی دفن نموده و موارد مشکوک را به سرعت به دامپزشکی محل اطلاعرسانی نمایند.
فتاحی در پایان تصریح کرد: دامپزشکی استان با تمام توان خود در جهت انجام اقدامات کنترلی و مبارزه با بیماری تب برفکی تلاش خواهد کرد و در این راه از هیچ کوششی دریغ نخواهد نمود و از دامداران استان نیز انتظار همکاری دارد چرا که دستیابی به موفقیت و کنترل کامل بیماری نیازمند همکاری مجدانه دامداران و رعایت اصول بهداشتی و امنیت زیستی در کنار واکسیناسیون و دیگر اقدامات بهداشتی میباشد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
- فرمانده سپاه ناحیه خمین معرفی شد
آخرین اخبار
- راه شهدای هستهای با دانشمندان جوان ادامه مییابد
- ایستادگی در برابر ظلم مایه برکت ایران است
- حضرت زهرا (س) مدافع راستین ولایت
- کشف 187 هزار نخ سيگار قاچاق در ساوه
- دست قدرتمند نیروی مسلح، رژیمصهیونیستی را رها نمیکند
- رضا به قضای خدا
- مکتب غدیر یک مسیر هدایت اجتماعی است
- اتحاد و همبستگی جامعه، نتیجه پذیرش ولیفقیه است
- بیدار و چشم بصیرت داشته باشید
- سوره «تکاثر» آیات ۱ تا ۸
- مشاهده بیشتر