رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1403/08/16 Wednesday - 2024 06 November الأربعاء ، 4 جمادى الأول ، 1446
ساعت
1402-09-24 07:46 شماره خبر : 1773 https://diyareaftab.ir/short/4zxrV 0
امام جمعه موقت اراک:

امام جمعه موقت اراک گفت: حضرت فاطمه‌زهرا(س) بزرگترین حامی و اصلی‌ترین پشتیبان ولایت الهی بود و همیشه در کنار امام علی(ع) پشت و پناه او بود و هیچ‌گاه از وی درخواستی نمی‌کرد که باعث زحمت او و خلل در جهادش باشد.

حجت‌الاسلام کاظم سپاسی، در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «دیار آفتاب»؛ در خصوص سبک زندگی حضرت فاطمه‌زهرا(س) گفت: حضرت فاطمه(س) یک مدیر توانمند در عرصه اداره خانه بودند و بهترین همدم و همراه برای حضرت علی(ع) محسوب می‌شدند.

وی، افزود: ایشان در برخورد با کمبود‌های خانه بسیار شکیبا و همراه همسر خود بودند و حضرت علی(ع) را تنها به عنوان پسر عمو و یا همسر نگاه نمی‌کردند، بلکه ایشان را به چشم ولایت، مدنظر و مورد احترام ویژه قرار می‌دادند.

امام جمعه موقت اراک با بیان اوج زیبایی رابطه پدر و دختری، بین پیامبر(ص) و حضرت زهرا(س) بود عنوان کرد: حضرت زهرا(س) طوری با پدر خود رفتار می‌کردند که غم را از دل پدر خود می‌بردند، فلذا دختران، خیلی خوب می‌توانند این رفتار را در منش و سبک زندگی خود داشته باشند.

سپاسی، اظهار کرد: در اوایل ازدواج حضرت زهرا(س) و امیرالمؤمنین علی(ع)، پیامبر (ص) از علی(ع) می‌پرسند که همسرت را چگونه یافتی؟ و حضرت علی (ع) می‌فرمایند که ایشان بهترین کمک بر طاعت خدا بودند، فلذا این نیز الگویی در زندگی امروز برای همه مردان و زنان است، که هر دو باید بهترین کمک در طاعت خداوند برای یکدیگر باشند و شرایط اطاعت از خداوند را برای یکدیگر فراهم کنند و حضرت زهرا(س) این کار را به بهترین شکل انجام می‌دادند.

وی، یکی از شاخصه‌های مهم ازدواج را تعیین مهریه دانست و افزود: متاسفانه در جامعه امروزی ما این شاخصه در ازدواج‌ها رعایت نمی‌شود و به همین خاطر آسیب‌های جبران‌ناپذیری می‌شود که تعیین مهریه از سوی پیامبر(ص) و پرداخت آن از سوی علی (ع) موجب پرداختن به دو امر مهم اهمیت مهریه و پرهیز از زیاده‌روی و افراط در حجم مهریه است.

امام جمعه موقت اراک، سیره رفتار فاطمه(س) با فرزندان خود را نیز سرمشقی مناسبی برای تربیت صحیح فرزندان دانست و خاطرنشان کرد: ایشان به فرزندان خود احترام می‌گذاشتند و آنها را با احترام خطاب می‌کردند و همیشه سعی در آموزش و تربیت دینی و اخلاقی آن‌ها داشتند و همیشه فرزندان خود را برای یادگیری و تعلیم و تزکیه آماده می‌کرد، به‌عنوان مثال حضرت فاطمه(س) به فرزندش امام حسن(ع) می‌فرمود: «به مسجد برو، آنچه را از پیامبر شنیدی فراگیر و نزد من بیا و برای من بازگو کن».

سپاسی، حضرت زهرا(س) را  الگوى یک بانوى اسلامى دانست که او حتی خود را بر نامحرم نابینا می‌پوشاند.

وی، پیرامون عبادات حضرت فاطمه(س) تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین مصادیق عبادت، نمازخواندن است، مادری که سر وقت و با شوق و عشق نماز می‌خواند، با مادری که در هنگام اذان و نماز، کار‌های دیگرش را مقدم بر نماز می‌داند، خیلی فرق می‌کند و بچه‌ها همه این‌ها را به‌خوبی می‌فهمند.

امام جمعه موقت اراک، بیان کرد: حضرت فاطمه‌زهرا(س) بزرگ ترین حامی و اصلی ترین پشتیبان ولایت الهی بود و همیشه در کنار امام علی(ع) پشت و پناه او بود و هیچ‌گاه از وی درخواستی نمی‌کرد که باعث زحمت او و خلل در جهادش باشد و با آگاهی دادن و روشنگری و مبارزه با غاصبان، مدافع حریم ولایت بود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار