رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1403/08/16 Wednesday - 2024 06 November الأربعاء ، 4 جمادى الأول ، 1446
ساعت
1402-09-25 08:16 شماره خبر : 1757 https://diyareaftab.ir/short/4LoON 0
کارشناس مسائل مذهبی:

کارشناس مسائل مذهبی گفت: حضرت صدیقه کبری(س) نماد یک زن مسلمان و الگو برای دیگر زنان مسلمان است زیرا ایشان شیعه امیرالمومنین(ع) و ولایت‌پذیر از امام خود بودند.

حجت‌الاسلام هادی خلیلی، در گفتگو با «دیار آفتاب»؛ با اشاره به فلسفه وجودی خلق انوار الهی، گفت: پیامبر اسلام(ص) در خصوص فلسفه وجودی اینکه چرا خداوند اهل‌بیت(ع) را خلق کرده و مردم را دستور به اطاعت و پیروی از اهل‌بیت(ع) داده است، می‌فرمایند: «من به هدایت شما مبعوث شده‌ام‌، ای مردم از رسول خدا بر روی زمین اطاعت کنید تا رستگار شوید».

وی افزود: الگوی سبک زندگی تنها مختص به پیامبر اکرم(ص) نیست بلکه مربوط به تمام اهل‌بیت(ع) است تمام اهل‌بیت(ع) پرورش‌یافته مکتب پیامبر اکرم(ص) و ادامه‌دهنده راه ایشان هستند.

این کارشناس مسائل مذهبی، در خصوص هدیه خداوند به حضرت محمد مصطفی(ص) بیان کرد: خانم فاطمه‌زهرا(س) یکی از این دردانه‌های اهل‌بیت(ع) است که در واقع ثمره کار سیاسی و فرهنگی حضرت محمد مصطفی(ص) می‌باشد که با ولادت حضرت صدیقه کبری(س)، خاندان ولایت روز به روز گسترده‌تر می‌شد.

حجت‌الاسلام خلیلی، با بیان اینکه ازدواج حضرت فاطمه‌زهرا(س) و امیرالمومنین(ع) موجب گسترش اسلام شد، اظهار کرد: امیرالمومنین علی(ع) خواستگار این خورشید ولایت شدند و از ثمره این ازدواج الهی یازده گل محمدی در ساختار بنیان و رشد اسلام ناب محمدی شد.

وی، ادامه داد: شخصیت حضرت صدیقه کبری(س) در سبک زندگی و همسرداری و فرزند داری نمونه بارز در یک زن به شمار می‌رود و گره‌گشای از کار مردم یکی از ویژگی‌ها و دغدغه‌های شبانه‌روزی حضرت فاطمه‌زهرا(س) بود.

این کارشناس مسائل مذهبی، گفت: حضرت صدیقه کبری(س) نماد یک زن مسلمان و الگو برای دیگر زنان مسلمان است زیرا ایشان شیعه امیرالمومنین(ع) و ولایت‌پذیر از امام خود بودند که در تمام عمر با برکت خویش هیچ‌کاری را برای منت به دیگران انجام نمی‌دادند و به امت خود بر آن داشتند که برای رضای خداوند متعال بی‌منت کار کنید و برای رضایت حق بشتابید.

حجت‌الاسلام خلیلی، افزود: حضرت فاطمه‌زهرا(س) با اینکه یک نقطه سیاه در زندگی خود نداشتند اما به‌شدت خدا ترس بودند و به نقل از عالمان دینی و روایات ایشان مدام در نمازهای شب با ناله از خدای خود طلب مغفرت می‌کردند و خداوند متعال را در همه حال فراموش نمی‌کردند.

وی، در پایان تصریح کرد: امید به خداوند متعال و گره‌گشایی از کار مردم، بی‌منت برای خدا کار کردن، سنبل یک سبک زندگی ساده و بی‌ادعا حضرت فاطمه‌زهرا(س) در طول عمر بابرکت خویش بود.

 

انتهای پیام /

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار