رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1403/08/18 Friday - 2024 08 November الجمعة ، 6 جمادى الأول ، 1446
ساعت
1402-11-05 20:19 شماره خبر : 2952 https://diyareaftab.ir/short/eoPBj 0
معاونت آموزش حوزه علمیه ساوه:

معاونت آموزش حوزه علمیه فاطمه الزهرا(س) ساوه گفت: اعتکاف نوعی جهاد تبیین است و همچنین فرصت خوبی برای تلاش در این عرصه و اجرای برنامه‌های آموزشی و بصیرتی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب»؛ به نقل از نار خبر؛ مرضیه شوکتی در جمع معتکفین در مسجد انقلاب ساوه، ضمن تبریک و گرامیداشت ایام ولادت مولی الموحدین امیرالمؤمنین(ع) و ایام اعتکاف اظهار کرد: اعتکاف معجونی از عبادت‌ها می‌باشد و فضیلت بسیار زیادی دارد.

وی گفت: امام صادق(ع) در مورد اهمیت اعتکاف فرموده‌اند: هرکس یک روز از ایام بیض ماه رجب را روزه بگیرد خداوند به ازای هر روز ثواب روزه‌داری و شب‌زنده‌داری یک سال را برای او می‌نویسد و در روز قیامت در جایگاه ایمن شدگان از آتش دوزخ خواهد‌ ایستاد.

معاونت آموزش حوزه علمیه فاطمه الزهرا(س) افزود: محرمات اعتکاف انسان را به یاد حج می‌اندازد و اعتکاف نوعی جهاد تبیین است و همچنین فرصت خوبی برای تلاش در این عرصه و اجرای برنامه‌های آموزشی و بصیرتی می‌باشد.

وی تصریح کرد: جهاد در اعتکاف برتر از جهاد با دشمن بیرونی می‌باشد زیرا جهاد با نفس جهاداکبر است.

شوکتی در خصوص عبادت در اعتکاف بیان کرد: نماز زنگار غفلت از یاد خدا را می‌زداید و روزه نیروی عقلانی و روحانی انسان را در برابر مادیات و شهوات قوی می‌کند.

این معاونت آموزشی در ادامه گفت: اعتکاف معجونی از انواع عبادت‌ها می‌باشد و روزه شرط اساسی اعتکاف است و همچنین حضور در مسجد هم عبادت می‌باشد.

شوکتی یادآور شد: شرکت در اعتکاف با رعایت آداب و شرایط ورود در عرصه جهاد اکبر و مبارزه با نفس است و اصل اعتکاف برای انس با دعا و عبادت و عبودیت پروردگار است.

وی در ادامه گفت: خلوت‌نشینی در اعتکاف راهی برای انس باخداست و معتکف تا هنگامی متوجه خداوند باشد و مراقب اعمال و رفتار‌های ظاهری و باطنی خود باشد، در حال استفاده کردن از اعتکاف است و گرنه جز گرسنگی و تشنگی و محبوس شدن در مسجد بهره‌ای ندارد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار