رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1403/08/16 Wednesday - 2024 06 November الأربعاء ، 4 جمادى الأول ، 1446
ساعت
1402-09-25 09:55 شماره خبر : 2062 https://diyareaftab.ir/short/V5a35 0
مدیر حوزه علمیه ساوه:

مدیر حوزه علمیه ریحانه الرسول(س)ساوه گفت: شهید آیت‌الله عبدالحسین دستغیب به عنوان یکی از ستون‌های معنویت انقلاب اسلامی و همچنین پشتوانه و تکیه‌گاه انقلاب در عرصه‌ اندیشه و معنویت بوده است.

به گزارش«دیار آفتاب»؛ به نقل از نار خبر؛ نجیبه خاتون کرمی در گفتگو با خبرنگار نار خبر؛ ضمن گرامیداشت ایام شهادت «آیت الله سیدعبدالحسین دستغیب» اظهار کرد: این شهید گرانقدر روز عاشورا سال ۱۳۳۲ قمری در شیراز به دنیا آمد و چون آن ایام روز‌های شهادت امام حسین علیه السلام بود نامش را عبدالحسین نهادند، خاندانش از سادات حسنی و حسینی به شمار می‌رفتند که این خاندان در طول تاریخ از علمای بزرگ و برجسته بودند.

وی گفت: شهید دستغیب که از پشتوانه غنی اخلاقی برخوردار بود انسان‌های زیادی را جذب مسجد و محافل مذهبی کرد و همچنین شیوه‌های تربیت اسلامی را در قالبی لطیف برای نسل‌های جامعه مطرح می‌نمود.

کرمی عنوان کرد: شهید دستغیب عملاً به تربیت جوانان و مستعدان جامعه اسلامی همت گماشتند و همانطور که در علوم رسمی و‌ اندیشه‌های متداول علوم اسلامی تلاشی پیگیر داشتند، در قرآن و عترت نیز اشتغال و در تهذیب نفس به معنای واقعی عام و سیر و سلوک کمر همت بسته بودند.

وی گفت: شهید آیت الله عبدالحسین دستغیب به عنوان یکی از ستون‌های معنویت انقلاب اسلامی و همچنین پشتوانه و تکیه گاه انقلاب در عرصه‌اندیشه و معنویت بوده است.

این مدیر مدرسه علمیه اضافه کرد: شهید دستغیب خیر فراوانی را نصیب جامعه نمودند و به اجتهاد، تدریس و تألیف کتب فراوان پرداختند و با‌اندیشه و عملشان عمر خود را در خدمت و پاسداری از ارزش‌های اسلام صرف نمودند.

وی خاطر نشان کرد: یکی از افراد بسیار مؤثر در جریان جنگ تحمیلی، شهید آیت‌الله سید عبدالحسین دستغیب بود که با شروع تجاوز دشمن به میهن اسلامی با بیانات بسیار رسا، جوانان را تشویق به شرکت در جبهه‌ها می‌کرد و در بسیج نیرو‌های مردمی به جبهه و تأمین تدارکات برای رزمندگان، تلاش مستمر و پیگیر داشت.

کرمی در ادامه گفت: شهید دستغیب معتقد بود؛ رزمندگان اسلام همان انصار الله هستند و‌ایشان معتقد بودند که جنگ تحمیلی مانند جنگ‌های صدر اسلام است که مؤمنان با مشقت زیاد در این جنگ‌ها شرکت می‌کردند.

کرمی در پایان به معرفی چند کتاب این عالم ربانی از جمله کتاب معاد، بهشت جاویدان، قلب قرآن و... پرداختند و به جوانان خصوصاً طلاب پیشنهاد مطالعه کتب‌های شهید دستغیب را دادند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار