رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1403/11/08 Monday - 2025 27 January الاثنين ، 27 رجب ، 1446
ساعت
1403-11-06 11:29 شماره خبر : 11180 https://diyareaftab.ir/short/VvxQX
عضو هیات علمی دانشگاه اراک:

عضو هیات علمی دانشگاه اراک گفت: رویداد بین‌المللی مهنا با هدف تبیین نقش استراتژیک زنان در دکترین مقاوم فرصتی برای تبادل آراء و تجربیات علمی فراهم می‌آورد.

فاطمه دست‌رنج در گفتگو با خبرنگار گروه فرنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در خصوص رویداد فراملی مهنا گفت: این رویداد به همت مرکز تحقیقات زنان و خانواده  بینات و همکاری دانشگاه اراک برگزار می‌شود و بر دو مولفه و مقوله مهم نقش هویت‌ساز زنان و دیگری ضرورت گفتمان‌سازی فراملی تاکید دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه اراک بیان کرد: هدف این رویداد بررسی و تبیین نقش استراتژیک و تمدن‌ساز زنان در جهت‌دهی به گفتمان‌های‌ اجتماعی و فرهنگی در دنیای معاصر است.

وی افزود: حضور نخبگان و شخصیت‌های علمی، داخلی و بین‌المللی، در این رویداد فرصتی ارزشمند برای تبادل آراء و ارائه تجربیات در زمینه مسائل کلیدی و اساسی دکترین مقاومت فراهم می‌کند.

عضو هیات علمی دانشگاه اراک گفت: در زمانه‌ای که تحولات بین‌المللی و جریان‌های سیاسی نقش تعیین‌کننده‌ای در سرنوشت و حیات ملت‌ها و جوامع ایفا می‌کنند، اهمیت دکترین مقاومت و تأثیر هویت‌ساز زنان در این عرصه، غیر قابل انکار است.

اساس دکترین مقاومت بر استقلال و ایستادگی در برابر استکبار است

وی افزود: دکترین مقاومت که اساس آن بر استقلال، خودباوری و ایستادگی در برابر استکبار است، بستری فراگیر برای شناخت و تقویت این هویت‌سازی فراهم می‌‌کند.

عضو هیات علمی دانشگاه اراک گفت: یکی از مهم‌ترین ابزارها برای تقویت نقش زنان در دکترین مقاومت، گفتمان‌سازی در قالب رویدادهای فراملی از طریق برگزاری کنفرانس‌ها، سمینارها و کارگاه‌های بین‌المللی، به شکل‌گیری جریان‌ها و نهضت‌های مقاومتی موثر و تقویت جایگاه زنان به عنوان کنشگران اصلی در این فرایند کمک کند.

 دست‌رنج بیان کرد: در این رویداد علاوه بر تبادل تجربیات، شناسایی راهبردهای موفق و ارائه الگوهای عملی، فضای مناسبی برای شبکه‌سازی و ایجاد همکاری‌های فراملی میان زنان فعال محور مقاومت فراهم خواهد شد. برگزاری این همایش ضرورتی بود که از تلفیق نیازهای فرهنگی و شناختی نشأت گرفته است.     

ضرورت تبیین نقش و رسالت زنان در دکترین مقاومت       

عضو هیات علمی دانشگاه اراک محور‌های کلیدی رویداد را تبیین نقش و رسالت زنان در دکترین مقاومت با تاکید بر ارزش‌های هویتی در قالب خانواده، جامعه و بررسی الزامات ارتقای هویت زنان مسلمان در دنیای معاصر بر مبنای آموزه‌های اسلامی، طراحی چارچوب‌های تقویت گفتمان مقاومت با مشارکت زنان در کشورهای محور مقاومت و ایجاد بسترهای شبکه‌سازی میان نخبگان علمی و اجتماعی در راستای تحقق اهداف هویتی و راهبردی، بیان کرد.

وی گفت: تبیین هویت حقیقی زن، پرداختن به نقش و جایگاه واقعی زنان در جامعه بر اساس آموزه‌های اسلامی، ترسیم نقشه جامع هویت زن و طراحی راهبردها و ایجاد چارچوب نظری برای توسعه و تقویت جایگاه زن، تبادل تجربیات و نظرات علمی و سیاسی و بررسی تحولات جهانی و ضرورت‌های جدید در هویت‌یابی زنان را از اهداف رویداد است.


دست‌رنج تصریح کرد: رویداد شامل سه پنل تخصصی خواهد بود که با رویکردهای علمی، سیاسی و روایی به بررسی موضوعات مربوطه خواهند پرداخت. امید است این رویداد آغازگر موجی از تبادل اندیشه و تعاملات مثبت در جهت ارتقای هویت حقیقی زنان و فرصتی علمی در جهت ترویج گفتمان‌های مؤثر فرهنگی و اجتماعی باشد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.