رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1403/11/08 Monday - 2025 27 January الاثنين ، 27 رجب ، 1446
ساعت
1403-11-07 12:36 شماره خبر : 11196 https://diyareaftab.ir/short/4Xx38
کارشناس مذهبی:

کارشناس مذهبی گفت: امام موسی کاظم (ع) دارای فضایل و کمالات بسیاری بودند که برای جویندگان علم و اخلاق روشن و آشکار است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیارآفتاب» فاطمه بهرامی در گفتگو با «آوای زرندیه» گفت: امام موسی کاظم (ع) در دوران حکومت عباسیان زندگی می‌کرد و بیشترین مدت زندانی شدن ایشان در زمان هارون الرشید بود و در طول امامت خود در زندان نبود و بیشتر زمان امامت را آزاد بودند.

 وی در خصوص زندانی شدن امام موسی کاظم (ع) توسط خلفای عباسی افزود: امام موسی کاظم (ع) در دوره حکمرانی منصور و مهدی عباسی با مشکلات زیادی مواجه بود در حالی که منصور به ظاهر با ایشان مخالفتی نداشت، مهدی عباسی به دلیل ترس از تهدید قدرتش، ایشان را برای مدتی بازداشت کرد.

بهرامی تصریح کرد: با وجود زندانی شدن امام موسی کاظم (ع) در دوران هارون الرشید، ایشان بیشتر مدت امامت خود را در آزادی سپری کردند. زندانی شدن ایشان تنها در سال‌های خاصی تحت کنترل شدید صورت گرفت که به چهار سال محدود بود.

کارشناس مذهبی یادآور شد: امام موسی کاظم (ع) دارای فضایل و کمالات بسیاری بودند که برای جویندگان علم و اخلاق روشن و آشکار است و در تمامی ابعاد زندگی، از علم و تقوی تا شجاعت و صداقت، الگوی بی‌نظیری بودند.

 بهرامی بیان کرد: امام موسی کاظم (ع) مانند دیگر امامان معصوم، اقیانوس بی‌کران علم الهی بودند و یکی از نشانه‌های علم ایشان، رفتار ایشان در زمان تولد بود که نشان از عظمت علمی و معنوی ایشان داشت.

وی تاکید کرد: امام موسی کاظم (ع) در پاسخ به مسائل کلامی و اعتقادی که توسط افراد مختلف مطرح می‌شد، توانمندی و دانش بی‌نظیری از خود نشان می‌داد و به سؤالات دقیق و پیچیده با استدلال‌های مستحکم و روشنگر پاسخ می‌داد.

کارشناس مذهبی عنوان کرد: در زمان امام موسی کاظم (ع)، فرقه‌های مختلف اعتقادی به وجود آمده بودند. امام کاظم (ع) با استدلال‌های منطقی و علمی به دفاع از عقاید صحیح پرداخت و از انحراف شیعیان جلوگیری کرد.

 بهرامی در خصوص دیدار ابو حنیفه با امام موسی کاظم (ع) گفت: ابو حنیفه، پیشوای مذهب حنفی، در یکی از سفرهایش به مدینه با امام موسی کاظم (ع) دیدار کرد. در این دیدار، امام با پاسخ‌های عالمانه و مستدل خود، ابو حنیفه را تحت تأثیر قرار داد و در تحسین ایشان گفت: "ذریة بعضها من بعض".

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.