درباره نویسنده
رئیس اتحادیه مرغداران استان مرکزی:
مرغداران خواستار نظارت دقیقتر بر واردات هستند

رئیس اتحادیه مرغداران استان مرکزی گفت: مرغداران خواستار نظارت دقیقتر بر واردات گوشت و مرغ، تنظیم بازار نهادهها، حمایت مالی و تأمین تسهیلات برای کاهش فشار اقتصادی هستند.
علیاکبر حیدری در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» گفت: کاهش قیمت مرغ در ماههای اخیر باعث نگرانیهای جدی در میان مرغداران شده است، اگر چه قیمت نهادههای اصلی نظیر ذرت و سویا ثابت مانده یا حتی کاهش یافته است، اما قیمت کنسانتره، داروها، واکسنها و سایر ملزومات مورد نیاز مرغداری به طور قابل توجهی افزایش یافته است.
رئیس اتحادیه مرغداران استان مرکزی تاکید کرد: این افزایش قیمت، همراه با افزایش هزینههایی دیگر مانند آب، برق، گاز، کارگری و بیمه، فشار مالی زیادی به مرغداران وارد کرده است.
وی با توجه به افزایش قیمتها در بازار بیان کرد: قیمت زنده مرغ در ماههای اخیر در محدوده ۵۰ تا ۵۳ هزار تومان بوده است، در حالی که هزینههای تولید بر مبنای نهادههای خریداری شده دو ماه قبل محاسبه شده و این امر ضرر و زیان مرغداران را تشدید کرده است.
رئیس اتحادیه مرغداران استان مرکزی عنوان کرد: در ماههای اخیر کاهش میزان جوجهریزی در آذرماه (حدود یک میلیون قطعه کمتر از معمول) نیز بر عرضه و قیمت مرغ در بازار تأثیر گذاشته است، اکنون قیمت مرغ گرم در بازار افزایش یافته و به حدود ۵۹ هزار تومان رسیده است، اما همچنان با قیمت واقعی که بتواند هزینههای تولیدکنندگان را پوشش دهد، فاصله دارد.
حیدری در خصوص پیچیدگی در روند نهادههای حمایتی افزود: مشکلات دیگری که مرغداران با آن روبهرو هستند، شامل عدم دسترسی به نهادههای حمایتی و تأخیر در پرداختها توسط شرکتهای پشتیبانی است، برای دریافت نهاده باید به روشهای پیچیدهای اقدام کنند که این موضوع مشکلات آنها را دوچندان کرده است.
وی با توجه به اینکه باید بازرسان و عوامل اجرایی بر این امر جدی ورود کنند تصریح کرد: مصرفکنندگان نهایی نیز تأثیر کاهش قیمت مرغ را در سفره خود احساس نکردهاند، بسیاری از محصولات نهایی مانند غذاهای رستورانی و فرآوردههای گوشتی، همچنان با قیمتهای قبلی عرضه میشوند و کاهش قیمت مرغ تأثیر مستقیمی بر قیمت این محصولات نداشته است.
رئیس اتحادیه مرغداران استان مرکزی در خصوص تولیدکنندگان در بخش فراوردههای گوشتی اظهار کرد: مرغداران خواستار نظارت دقیقتر بر واردات گوشت و مرغ، تنظیم بازار نهادهها، حمایت مالی و تأمین تسهیلات برای کاهش فشار اقتصادی هستند تا بتوانند تولید خود را در شرایط مناسب ادامه دهند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- پروردگارا نیرویی توانا به ما عطا کن
- سوره «بقره» آیه ۱۰۲ تا ۱۰۵
- تاسوعای فراهان بیعت با ولایت
- شهر ساوه در سوگ شب عاشورا
- زنجیرزنی زیر سایهی علم عباس (ع) در تلخاب
- کاروان غم هیات رزمندگان اسلام در اراک
- آئین سنتی چهارپایهخوانی در ساوه اجرا شد
- تعزیه حضرت عباس در تفرش
- مراسم تاسوعای حسینی در ساوه
- تاسوعای حسینی در اراک با حضور پرشور مردم
- مشاهده بیشتر