رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1402-11-07 10:56 شماره خبر : 2984 https://diyareaftab.ir/short/eqK70
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش خبر داد:

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش گفت: دومین مرحله اعزام دانش‌آموزان تفرشی به مناطق عملیاتی جنوب و راهیان نور با حضور 88 دانش‌آموز پسر برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «دیار آفتاب»؛ وحید هاشمی صبح امروز  در گفتگو با ندای تفرش، گفت: در دومین مرحله از اعزام دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی راهیان نور، ۸۸ دانش‌آموز پسر تفرشی راهی این سفر معنوی شدند.

هاشمی اظهار کرد: اردوهای راهیان نور بهترین فرصت برای خودسازی و خلوت دل با شهدا و آرمان‌های آنان است؛ سرزمین‌های راهیان نور مملو از عطر شهدا و معنویتی است که به برکت خون پاک آنان این معنویت به این سرزمین‌ها القا شده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش خاطرنشان کرد: سفر به سرزمین‌های سراسر نور مناطق عملیاتی میسر نمی‌شود مگر با دعوت شهدا، لذا دانش‌آموزان باید این فرصت را مغتنم بشمارند و از حضور در این سرزمین‌ها نهایت استفاده را ببرند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.