رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است به شرط آن که
دوشنبه 1403/02/31 Monday - 2024 20 May الاثنين ، 12 ذو القعدة ، 1445
ساعت
1402-07-04 14:26 شماره خبر : 342 https://diyareaftab.ir/short/4LKBN 0
مسئول امور فرهنگی و دینی شرکت توانیر:

مسئول امور فرهنگی و دینی شرکت توانیر گفت: صنعت برق، صنعتی پرافتخار است که در طول چهار دهه رشد چشمگیری داشته و در اکثر زمینه‌ها خودکفا است.

به گزارش دیار آفتاب؛ حجت‌الاسلام رضا کاکاوند امروز در نشست ائمه جماعات و مسئولین فرهنگی صنعت برق استان مرکزی گفت: ائمه جماعات باید در تمامی زمینه‌های فرهنگی و دینی فعال باشد.

 

وی به تشریح سواد رسانه‌ای و آگاهی بخشی به ائمه جماعات پرداخت و افزود: شبکه‌های اجتماعی روز به روز ابعاد گسترده‌تر و پیچیده‌تری پیدا کرده و نداشتن سواد رسانه باعث می‌شود تا عامه مردم بدون تحقیق و با خواندن مطالب دروغ و فاقد ارزش علمی تحت تاثیر قراربگیرند.

 

حجت‌الاسلام کاکاوند به برگزاری دوره‌های آموزشی مدیریت مصرف برای ائمه جماعات تاکید کرد و گفت: مدیران و کارکنان صنعت برق با تلاش‌های شبانه روزی توانستند برق پایدار در روزهای گرم تابستان برای مردم را به ارمغان آورند.  

 

وی ادامه داد: میانگین سنی ائمه جماعت استان مرکزی ۴۵سال است و تولید محتواهای رسانه‌ای خلاق و نوین در حوزه‌های مختلف توسط ائمه جماعات ضروری است.  

 

رییس شورای انسجام بخشی مدیران صنعت آب و برق استان مرکزی گفت: استان مرکزی پایتخت صنعتی کشور است و مصرف ۸۰درصد برق استان مرکزی در حوزه صنایع مولدو پنجمین قطب کشاورزی کشور می‌باشد.

محمود محمودی با اشاره به اینکه استان مرکزی دارای ۸۱۰ هزار مشترک برق است، افزود: استان مرکزی دارای ۲۱ هزار کیلومتر شبکه برق، ۵۱ دستگاه پست فوق توزیع، ۲۳۴ هزار دستگاه چراغ روشنایی معابر و ۱۱۸۲ روستای برق دار است.

وی بابیان اینکه نیاز مصرف برق استان مرکزی ۱۴۰۰ مگاوات است، افزود: ۲۵ مگاوات برق توسط سیستم‌های تجدید پذیر در استان تولید می‌شود که بسیار این میزان کم و با توجه به شرایط اقلیمی استان مرکزی در این حوزه ظرفیت‌های بالایی وجود دارد.

وی ضمن قدر دانی از همه بخش‌ها برای گذر از تابستان بدون خاموشی گفت: از همه ظرفیت‌های فرهنگی برای بهینه سازی مصرف برق باید استفاده کرد.

محمودی بیان کرد: بصیرت افزایی در حوزه‌های فرهنگی به خصوص در حوزه نماز، عفاف و حجاب و خانواده باعث ارتقای فرهنگ جامعه شده و این اقدام در سال‌های اخیر به صورت مستمرتوسط شورای‌های فرهنگی در حال انجام است.

 

وی، برگزاری مسابقات فرهنگی در بین کارکنان و خانواده‌ها، تجلیل از فعالان و خادمان نماز، تبلیغات پیرامونی با موضوع توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز، برگزاری محافل ختم قرآن، برگزاری جشن تکلیف را بخشی از فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی انجام شده در شرکت دانست.

 

مدیرعامل شرکت برق باختر هم نیز گفت: علیرغم همه محدودیت‌ها و ناترازی تولید و تقاضا، با تدوین برنامه ریزی دقیق و همکاری خوب صنایع، توانستیم تابستان امسال را بدون خاموشی سپری کنیم.

 

مجتبی داود آبادی با اشاره به اینکه مصرف انرژی در ایران در بخش‌های مختلف دو تا ۶ برابر دیگر کشورهای دنیا است گفت: مصرف صحیح انرژی باید فرهنگ سازی شود، باید لوازم برقی کم مصرف هم تولید و روانه بازار شود.

 

وی به دستاوردهای موفق پس از انقلاب و گذر از تحریم‌ها با ساخت دستگاه تست رله و صادر نمودن آن به کشورهای مختلف دنیا اشاره کرد و افزود: دستگاه تست رله با مشارکت برق باختر و دانشگاه امیرکبیر اراک و شرکت‌های دانش بنیان ساخته شد.

 

داود آبادی گفت: ایران جزو پنج کشور دنیا در ساخت توربین و ۱۲ کشور دنیا در حجم شبکه و وسعت تاسیسات برقی است که پایداری شبکه با این حجم تاسیسات امری دشوار است که با تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران شاهد پایداری شبکه با گرمای بی‌سابقه هوا در تابستان امسال بودیم.

وی بیان کرد: باید از ظرفیت‌های رسانه‌ها جهت دستاوردهای نظام بعد از انقلاب استفاده کرد.

 

در پایان این نشست از حجت‌الاسلام سجاد قندی، ائمه جماعت برق باختر برای تولید محتوای فرهنگی فاخر با اهدای لوح سپاس تقدیر به‌عمل آمد.

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار