رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
وصیت‌نامه شهید «غلام‌حسین خزایی»؛

موقعیت و مقام خود را قدر بدانید

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «غلام‌حسین خزایی» آمده است: به برادران پاسدار که عنوان نصیحتی از یک برادر کوچک امیدوارم بپذیرند و آن این است که موقعیت و مقام خود را قدر بدانید.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام غلام‌حسین خزایی در دوم دی‌ماه سال ۱۳۳۷ در خانواده مذهبی و مؤمن به اسلام و قرآن در اراک متولد شد، او در مساجد و محلی که در آن زندگی می‌کرد به عنوان یک پاسدار اسلام فعالیتی شگرف و درخور تحسین داشت، در ۱۱ شهریور سال ۱۳۶۲ در پاکسازی خانه‌های تیمی به دست منافقین با اصابت گلوله به سر به فیض شهادت نائل گشت، از این شهید بزرگوار دختری به یادگار مانده که نام او را زینب (یعنی زینت دهنده پدر) گذاشتند.

پیکر مطهر این شهید در گلزار شهدای اراک آرمیده است.

بخشی از وصیت‌نامه شهید: به برادران پاسدار که عنوان نصیحتی از یک برادر کوچک امیدوارم بپذیرند و آن این است که موقعیت و مقام خود را بدانید و تقوایی که لازمه یک پاسدار هست و معنویت را افزایش دهند و به خود مغرور نگشته و آنچیزی که خیلی مهم است و من خواهان آنم و امام تأکید کردند، گروه گرایی در سپاه است، از خارج از خط سپاه و فرمان امام امت است شدیداً جلوگیری کنید.

انتهای خبر/

1403-02-31 00:05 شماره خبر : 5416

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.