رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1403/10/26 Wednesday - 2025 15 January الأربعاء ، 15 رجب ، 1446
ساعت
1403-06-15 04:10 شماره خبر : 7778 https://diyareaftab.ir/short/4LJOA
دبیر ستاد احیای امر به معروف استان مرکزی:

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی گفت: اگر جامعه بخواهد روی پیشرفت را در همه ابعاد ببیند باید حوزه نظارت عمومی تقویت شود.

حجت‌الاسلام مصطفی فرخی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر طبق اصل هشتم قانون اساسی، در واقع نظارت مردم بر حکومت، حکومت بر مردم، مردم بر مردم است.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان‌ مرکزی اظهار کرد: قانون اساسی قانون مترقی است که یکی از ویژگی‌های آن امکان انتقاد و اعتراض پایین‌ترین سطح جامعه به بالاترین سطح است که موظف به پاسخگویی است.

وی افزود: هیچ کار اجتماعی و فرهنگی مفیدی بدون نظارت کافی انجام نمی‌شود و در جهان برنامه و فعالیتی وجود ندارد که بدون نظارت با کیفیت اجرا شده باشد.

فرخی تصریح کرد: مالک کشور مردم هستند بنابراین باید خود بر مسئولان نظارت داشته باشند و از آن‌ها هرجا که کمبود، ضعف و نقصی بود مطالبه‌گری کنند.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی گفت: بخش مهمی در امر به معروف دانستن اهمیت و ضرورت آن است و بخش مهمتر دیگر آن حس کردن این اهمیت است؛ که همانند ضرورت خوردن و آشامیدن در زندگی است.

وی بر وجوب این فریضه تاکید کرد و افزود: اگر این مهم نباشد تمام ساختارها به‌تدریج از هدف اصلی فاصله می‌گیرند و تبدیل به ضدِ خود می‌شوند.

فرخی عنوان کرد: شکل‌گیری بهترین جامعه در گرو تحقق این واجب فراموش شده است. این امر مهم حتی در تمام دنیا و در همه کشورها اجرا می‌شود و محتوای جهانی دارد که به نام مسئولیت‌پذیری اجتماعی اجرا می‌شود‌.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی بر اهمیت بالای آموزش نحوه اجرای امر به معروف تاکید کرد و بیان داشت: با آسیب‌شناسی که صورت گرفته بزرگترین ضعف مردم آموزش ندیدن و افراط و تفریط کردن در قبال این امر خطیر است.

وی با بیان اینکه امر به معروف فقط در زمینه عفاف و حجاب نیست و در همه زمینه‌ها مثل امور اداری، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی می‌توان آن را به کار برد و اجرا کرد؛ افزود: بیش از ۹۰ درصد از سازمان‌ها، مراکز علمی، بیمارستان‌ها در سطح استان، شورای امر به معروف دایر شده است و وظیفه ارزیابی، نظارت و کنترل ضعف و ارزش‌ها را به عهده دارند.

فرخی خاطرنشان کرد: تحقیق و پژوهش و آموزش روش‌های صحیح امر به معروف، حمایت از امران  و ناهیان از منکر در جامعه، نظارت بر حسن اجرای این فریضه در جامعه و نظارت بر وضعیت عفاف و حجاب در ادارات چهار وظیفه مهم و خطیر این ستاد است.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی گفت: نیروهای مردمی داوطلب ستاد با کیفی‌سازی فعالیت آن‌ها توسط این ستاد، در تذکر زبانی و بازرسی از ادارات و اصناف همکاری و فعالیت موثری دارند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.