درباره نویسنده
دبیر ستاد احیای امر به معروف استان مرکزی:
پیشرفت جامعه در گروه تقویت نظارت عمومی است

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی گفت: اگر جامعه بخواهد روی پیشرفت را در همه ابعاد ببیند باید حوزه نظارت عمومی تقویت شود.
حجتالاسلام مصطفی فرخی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر طبق اصل هشتم قانون اساسی، در واقع نظارت مردم بر حکومت، حکومت بر مردم، مردم بر مردم است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی اظهار کرد: قانون اساسی قانون مترقی است که یکی از ویژگیهای آن امکان انتقاد و اعتراض پایینترین سطح جامعه به بالاترین سطح است که موظف به پاسخگویی است.
وی افزود: هیچ کار اجتماعی و فرهنگی مفیدی بدون نظارت کافی انجام نمیشود و در جهان برنامه و فعالیتی وجود ندارد که بدون نظارت با کیفیت اجرا شده باشد.
فرخی تصریح کرد: مالک کشور مردم هستند بنابراین باید خود بر مسئولان نظارت داشته باشند و از آنها هرجا که کمبود، ضعف و نقصی بود مطالبهگری کنند.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی گفت: بخش مهمی در امر به معروف دانستن اهمیت و ضرورت آن است و بخش مهمتر دیگر آن حس کردن این اهمیت است؛ که همانند ضرورت خوردن و آشامیدن در زندگی است.
وی بر وجوب این فریضه تاکید کرد و افزود: اگر این مهم نباشد تمام ساختارها بهتدریج از هدف اصلی فاصله میگیرند و تبدیل به ضدِ خود میشوند.
فرخی عنوان کرد: شکلگیری بهترین جامعه در گرو تحقق این واجب فراموش شده است. این امر مهم حتی در تمام دنیا و در همه کشورها اجرا میشود و محتوای جهانی دارد که به نام مسئولیتپذیری اجتماعی اجرا میشود.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی بر اهمیت بالای آموزش نحوه اجرای امر به معروف تاکید کرد و بیان داشت: با آسیبشناسی که صورت گرفته بزرگترین ضعف مردم آموزش ندیدن و افراط و تفریط کردن در قبال این امر خطیر است.
وی با بیان اینکه امر به معروف فقط در زمینه عفاف و حجاب نیست و در همه زمینهها مثل امور اداری، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی میتوان آن را به کار برد و اجرا کرد؛ افزود: بیش از ۹۰ درصد از سازمانها، مراکز علمی، بیمارستانها در سطح استان، شورای امر به معروف دایر شده است و وظیفه ارزیابی، نظارت و کنترل ضعف و ارزشها را به عهده دارند.
فرخی خاطرنشان کرد: تحقیق و پژوهش و آموزش روشهای صحیح امر به معروف، حمایت از امران و ناهیان از منکر در جامعه، نظارت بر حسن اجرای این فریضه در جامعه و نظارت بر وضعیت عفاف و حجاب در ادارات چهار وظیفه مهم و خطیر این ستاد است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی گفت: نیروهای مردمی داوطلب ستاد با کیفیسازی فعالیت آنها توسط این ستاد، در تذکر زبانی و بازرسی از ادارات و اصناف همکاری و فعالیت موثری دارند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- حسین زمانه را تنها نگذارید
- سوره «بقره» آیه ۱۴۲ تا ۱۴۵
- آغاز ثبتنام المپیاد ملی مهارت
- اتحاد مردم در امتداد یک مسیر تاریخی است
- مازوتسوزی و ریزگردها سلامت مردم را تهدید میکند
- حضرت زینب (س) زبان حقیقت واقعه عاشورا
- دفاع مقدس هیمنه استکبار را به چالش کشید
- دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در دلیجان
- افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در کشور
- اربعین میراثی ماندگار برای وحدت ملی
- مشاهده بیشتر