رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1403/09/28 Wednesday - 2024 18 December الأربعاء ، 16 جمادى الآخر ، 1446
ساعت
1403-09-27 08:36 شماره خبر : 10179 https://diyareaftab.ir/short/V77ya 0
معاون فرهنگى حوزه علميه استان مركزى:

معاون فرهنگى مديريت حوزه علميه خواهران مركزى گفت: حوزه علمیه و دانشگاه، دو نهاد مهم و تاثیرگذار در جامعه و وحدت این دو نهاد، رمز پیروزی انقلاب اسلامی است.

فاطمه امانى در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبرى تحليلى «ديار آفتاب» ضمن عرض تبريك به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه، از دليل نام‌گذارى اين روز گفت: شهيد مفتح، روحانى مبارز، انقلابى و پرتحرك بودند و خود را در محدوده‌ى حوزه يا دانشگاه محصور نكرده بودند و با توجه به معارفى كه در حوزه علميه و علومى كه از دانشگاه  فراگرفته بودند نگاه عميقى به نقش حوزه و دانشگاه در انسان‌سازى و جامعه‌سازى داشتند. به همين خاطر ٢٧ آذرماه سالروز شهادت دكتر محمد مفتح را روز وحدت بين حوزه و دانشگاه نام‌گذارى كردند.

معاون فرهنگى حوزه علميه استان مركزى عنوان كرد: وحدت به طور قطع كليد موفقيت و رمز پيروزى ما در انقلاب اسلامى بوده و با اين وحدت است كه انقلاب ما آسيب‌ناپذير مى‌شود و به اهداف و آرمان‌هاى خود مى‌رسد، انقلاب بعد از تأييدات الهى كه بايد مورد توجه ما باشد، وحدت بين اقشار مختلف مردم هم بايد يكى از اولويت‌هاى ما در دوام انقلاب ما باشد كه با محوريت اسلام و انقلاب است.

وى افزود: بحث وحدت در حوزه و دانشگاه بايد پررنگ‌تر باشد چون از ايجاد شكاف و افتراق جلوگيرى مى‌كند، وحدت بايد از حالت شعارى خارج شده و به قالب عملياتى برسد چون در امر تحول و رسيدن به نظم نوين جهانى كه مد نظر رهبر معظم انقلاب است اهميت زيادى دارد.

امانى با اشاره به هدف مشترك حوزه و دانشگاه كه رسيدن و حفظ تداوم و بقاى انقلاب اسلامى است، گفت: چون هدف مشترك است بايد متناسب با آن تعامل‌ها نيز پر رنگ‌تر باشد و به طور قطع، چون هدف حوزه و دانشگاه یکی است؛ پس دشمن مشتركى نيز وجود دارد.

معاون فرهنگى تبليغى حوزه علميه استان مركزى درباره راه‌هاى افزايش تعامل بين اين دو قشر گفت: يكى از راهها، شناخت ظرفيت حوزه و دانشگاه است، يعنى بايد ظرفيت‌هاى حوزه را به دانشگاه و به طور متقابل ظرفيت دانشگاه را به حوزه نشان داده و از حالت كليشه‌اى و امر و نهى خارج كنيم و ظرفيت‌ها را با توجه به محوريت اصيل جامعه اسلامى كه هدف حوزه و دانشگاه بايد باشد به يكديگر نزديك كنيم. 

وى ادامه داد: امتيازات حوزه و دانشگاه را به يكديگر معرفى كنيم و ارتباط و تعامل مردم جامعه و نيازهاى آن‌ها را در نگاه علمى و فقهى جز مسائل حوزه و دانشگاه قرار دهيم. همه‌ى اين موارد به ما كمك مى‌كند كه يك مبشر و مبلغ خوب در امور معنوى داشته باشيم.

امانى تصريح كرد: در حوزه فرهنگى و سبك زندگى اگر آسيب‌ها و مشكلاتى به چشم مى‌خورد به دليل خلأ معنوى مى‌باشد كه اگر توسط حوزه و دانشگاه تلاشى براى رفع آن انجام شود آسيب‌ها كمتر خواهد شد، بايد بتوان اين نگاه را به مسئولان حوزه و دانشگاه تعميق داد كه غايت حوزه و دانشگاه رسيدن به قرب الهى است كه منجر به نظم نوين جهانى مى‌شود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
آخرین اخبار