رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس:

اروپایی‌ها ایران را به‌عنوان کشور قدرتمند می‌شناسند

نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های مختلف گفت: اروپایی‌ها ایران را در دنیا به عنوان یک کشور قدرتمند، در عرصه‌های مختلف می‌شناسند.

ولی‌الله بیاتی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ در خصوص عواملی که باعث اقتدار ایران شده گفت: مردمی که همیشه از انقلاب حمایت و پشتیبانی کردن و در تمام صحنه‌ها در پشت سر رهبر انقلاب جانانه پای کار بودند، انقلاب اسلامی رشد پیدا کرد لذا توانست الگوی خوبی برای تمام مردم جهان باشد.

وی بیان کرد: نکته دوم که باید برگرفته از همین حضور مردم در بحث‌هایی که در صحنه‌های تولید، شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید مخصوصاً ادوات نظامی که جنبه پیشگیرانه برای کشور را دارد، لذا اروپایی‌ها ما را در دنیا به عنوان یک قدرتمند، در عرصه‌های مختلف می‌شناسند.

نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در ۸ سال دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایران با حضور مردم با حراست و حفاظت از اراضی مملکت رقم خورد، لذا بعد از جنگ تحمیلی و ۸ سال دفاع مقدس و به شهادت رسیدن بسیاری از جوانان مخلص، نخبه و دغدغه‌مند کشور، رشد و پیشرفت‌هایی بسیاری در صحنه‌های مختلف اقتصادی و نظامی دست پیدا کرده‌ایم.

بیاتی افزود: اگر در سال ۵۹ موشک‌های مافوق صوت و هواشکن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را داشتیم هیچ موقع صدام حمله نمی‌کرد و جرعت تعرض به خاک جمهوری اسلامی را نداشت، لذا این اتفاق در همین عرصه افتاده است، با بمباران مستقیم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به گنبد آهنین و پایگاه تخصصی جنگ آمریکا در عین‌العسد دشمنان فکر جنگ با ایران را هم نمی‌کنند این هاکی از اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.

وی تصریح کرد: امروز در آمریکا روشن‌فکران و انسان‌دوستان عالم از خواب غفلت بلند شده‌اند و آمریکای جنایتکار و رژیم خبیث صهیونیستی را منع می‌کنند از اقدامات غیر انسانی برای پایان بمباران مردم مظلوم و بی‌پناه غزه و فلسطین، دانشجویان به خیابان‌ها آمده‌اند و معترض هستند اما پلیس آمریکا با بی‌رحمی تمام دانشجویان را دستگیر و به باد کتک می‌گیرند.

نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: کاری که مسئولان جامعه باید برای ادامه وحدت انقلاب انجام دهند حفظ وحدت و انسجام است یعنی مشکلات معیشتی، اقتصادی، اجتماعی و اشتغال مردم را حل کنند تا رضایتمندی ایجاد شود، همچنان پشتوانه حاکمیت باشند تا اقتدار کشور حفظ شود.


بیاتی اذعان داشت: یکی دیگر از عوامل اقتدار جمهوری اسلامی ایران بحث استفاده از توانمندی‌های علمی و دانش جوانان انقلاب اسلامی بود، لذا بعد از انقلاب توانستیم جوانان متعهد را جمع‌آوری کنیم و در عرصه‌های مختلف در گروهای پزشکی، برنامه‌ریزی، مهندسی، نظامی و موشکی به‌کار گیریم، و به واسطه حضور جوانان توانستیم رشد چشم‌گیری در جهان داشته باشند.

وی در خصوص نقش امام و رهبری در اقتدار کشور گفت: معمار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب چه بزرگان و دانشمندان و امامان ما را وقتی مقایسه می‌کنیم با کشورهای دیگر کاملا روشن است، که جمهوری اسلامی ایران اگر توانست به این پیشرفت‌ها برسد با تفکر و نقش امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است.

نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: رهبران ما مذهبی هستند به هیچ وجه تسلیم دشمن نمی‌شوند و در شرایط سخت و بحرانی کشور را مدیریت می‌کنند، لذا همیشه جنبه رشد و پیشرفت را در کشور در نظر داشتند.

بیاتی عنوان کرد: مواضعی که توسط امام راحل و هم مقام معظم رهبری در دنیا گرفته شده همیشه رو به جلو رشد و پیشرفت بوده لذا دشمنان اعلام کرده‌اند که رشد جمهوری اسلامی ایران بنا به تدبیر رهبران جمهوری اسلامی ایران بوده است.

انتهای خبر/

1403-03-07 06:58 شماره خبر : 5420

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.