رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی:

وحدت شرط ایستادگی برابر فتنه‌ها است

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی وحدت کلمه و تبعیت از ولایت را تنها راه مقابله با فتنه‌گران جهانی دانست و گفت: ملت ایران باید با روحیه جهادی، مسیر مقاومت را ادامه دهد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از «نار خبر»، سردار مرتضی عمومهدی صبح دوشنبه در آئین معارفه نماینده جدید ولی‌فقیه در سپاه ناحیه ساوه، که در کانون شهدای محراب این شهرستان برگزار شد، با تجلیل از پیشینه درخشان مردم ساوه در دفاع از انقلاب اسلامی، اظهار کرد: ساوه همواره در بزنگاه‌های سرنوشت‌ساز، نقشی پیشرو و الهام‌بخش ایفا کرده است.

وی افزود: مردم انقلابی، شهیدپرور و مؤمن ساوه، از نخستین روزهای پیروزی انقلاب تا امروز، حضوری فعال و اثربخش در عرصه دفاع از ارزش‌های اسلامی داشته‌اند؛ حضوری که از دوران دفاع مقدس فراتر رفته و اکنون در میدان معنویت، مقاومت و پاسداری از ولایت استمرار دارد.

فرمانده سپاه روح‌الله با اشاره به همبستگی اجتماعی و فرهنگی این منطقه، گفت: ساوه با جمعیتی پرشور و تنوع قومی و فرهنگی، یکی از مناطق راهبردی کشور به‌شمار می‌رود. مردم این شهرستان در دوران جنگ تحمیلی، با روحیه‌ای بی‌نظیر، نماد وفاداری و غیرت دینی بودند.

عمومهدی با مرور خاطرات دوران دفاع مقدس، تأکید کرد: در آن روزها، از پیر و جوان تا زنان و کودکان، همه برای دفاع از اسلام به میدان آمدند؛ مساجد به پایگاه‌های پشتیبانی تبدیل شد و انسجام مردمی، تیر خلاص بر پیکر طمع دشمن بود.

وی خاطرنشان کرد: رزمندگان ساوجی، دفاع مقدس را لبیک به فرمان ولی‌فقیه دانسته و آن را فرصتی برای مجاهدت در مسیر تمدن‌سازی اسلامی دیدند؛ همان مسیری که امروز نیز رهبر حکیم انقلاب بر آن تأکید دارند.

فرمانده سپاه روح‌الله با اشاره به شرایط کنونی منطقه، گفت: همان‌گونه که ملت ایران در حمایت از مردم مظلوم غزه و لبنان خوش درخشید، امروز نیز باید در برابر فتنه‌گران جهانی با همان روحیه جهادی و وحدت کلمه ایستادگی کند. این مسیر نجات، جز با تبعیت محض از ولایت ممکن نیست.

وی در ادامه، با تبیین نقش نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه اظهار کرد: این نهاد که با ابتکار حکیمانه حضرت امام خمینی (ره) بنیان نهاده شد، امروز به‌عنوان ستون خیمه هدایت معنوی، وظیفه ارتقاء معرفت دینی، صیانت از مبانی اعتقادی و تثبیت مسیر انقلابی را در سپاه عهده‌دار است.

عمومهدی افزود: این نهاد، نظارت مؤثری بر پایبندی سپاه به منویات مقام معظم رهبری دارد و فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت را در میان نیروها زنده نگه می‌دارد، تا سپاه حتی لحظه‌ای از مسیر ولایت فاصله نگیرد.

وی در پایان با اشاره به ظرفیت‌های راهبردی شهرستان ساوه در تحقق اهداف گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: ساوه با نیروی انسانی جوان، منابع فرهنگی و موقعیت ژئوپلیتیک ویژه، می‌تواند در آینده‌سازی انقلاب و تحقق تمدن نوین اسلامی نقشی برجسته و مؤثر ایفا کند.
 

 
 

اربعین حسینی جلوه‌ای بی‌نظیر از ایمان و تمدن‌سازی است

علیرضا مهدی، فرمانده ناحیه سپاه ساوه، با اشاره به فرا رسیدن ایام اربعین حسینی، این حرکت عظیم مردمی را جلوه‌ای بی‌نظیر از ایمان، اتحاد و تمدن‌سازی دانست و اظهار کرد: در ایام سوگواری اربعین، میلیون‌ها عاشق اهل‌ بیت (ع) از اقصی‌نقاط جهان، با پای پیاده به‌سوی کربلای معلی رهسپار می‌شوند؛ حرکتی فراتر از یک راهپیمایی معمولی که در ذات خود پیامی عمیق از محبت، مردم‌داری و مبارزه با ظلم دارد؛ همان‌ گونه که حضرت زهرا (س) ما را به آن آموخت.

وی افزود: اربعین تنها نمادی از اندوه برای مصائب خاندان پیامبر اعظم (ص) نیست، بلکه تجلی‌گاه تمدنی دینی، عمیق و ریشه‌دار است که در پرتو معرفت فاطمی و حماسه حسینی، راه آینده امت اسلامی را ترسیم می‌کند.

فرمانده ناحیه سپاه ساوه، با اشاره به حضور گسترده و متنوع زائران از اقوام، ملیت‌ها و مذاهب مختلف گفت: بیش از 20 میلیون زائر، با مقصدی مشترک، در این مسیر نورانی گام برمی‌دارند. این راهپیمایی عظیم، ادامه مسیر مبارزه با ظلم، نفاق و جهل است که امام حسین (ع) بنیان‌گذار آن بود.

مهدی، اربعین را «تمرینی واقعی» برای جامعه منتظر عنوان و تصریح کرد: شعور نهفته در دل این شور بی‌نظیر، برگرفته از مکتب فاطمی است؛ مکتبی که ما را به ایستادگی در برابر انحراف، مهرورزی در جامعه و حفظ محوریت امامت در مناسبات اجتماعی دعوت می‌کند.

وی با قدردانی از میزبانی کریمانه مردم عراق و حضور پرشور زائران، تأکید کرد: فضای معنوی و وحدت‌آفرین اربعین، نماد روشنی از هم‌دلی، بصیرت و ایثار است و بی‌تردید الگویی کامل برای جامعه منتظر در عصر ظهور خواهد بود؛ جامعه‌ای که با محوریت ولیّ خدا، تمدنی جهانی بر پایه عدالت و محبت بنا خواهد کرد.

در پایان این مراسم، از خدمات حجت‌الاسلام غلامرضا زندیه، نماینده سابق ولی‌فقیه در سپاه ساوه تجلیل شد و حجت‌الاسلام محمد سعید خزایی به‌عنوان نماینده جدید ولی‌فقیه در سپاه ناحیه ساوه معرفی شد.

انتهای خبر/

1404-05-13 12:21 شماره خبر : 15019

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.