رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1402-10-16 08:01 شماره خبر : 2600 https://diyareaftab.ir/short/VvdXR
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی خبر داد:

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی گفت: در روز جمعه اعضای یک خانواده پنج نفره در روستای مزرعه نو شهرستان آشتیان و یک مورد نیز در روستای سفیدآب تفرش با گاز مونواکسید کربن دچار مسمومیت شدند.

بهروز ایران نژاد در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «دیار آفتاب»؛ گفت: در روز جمعه اعضای یک خانواده پنج نفره در روستای مزرعه نو شهرستان آشتیان و یک مورد نیز در روستای سفیدآب تفرش با گاز مونواکسید کربن دچار مسمومیت شدند.

وی ادامه داد: یکی از عوامل مهم ایجاد مسمومیت با مونواکسیدکربن، احتراق ناقص وسایل گرمایشی همچون بخاری و یا نقص در مسیر خروجی گاز ناشی از احتراق وسائل گازسوز است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی بیان کرد: فقدان تهویه کافی در فضای محل نصب این وسائل، وجود موانع در مسیر لوله خروجی دود و گاز ناشی از احتراق وسایل گرمایشی و یا استفاده از دودکش‌های غیراستاندارد، یا لوله‌های آکاردئونی با طول غیراستاندارد و علی الخصوص استفاده از وسایل گرمایشی غیراستاندارد، عوامل اصلی ایجاد مسمومیت با گاز منوکسید کربن هستند.

پخش گاز مونواکسیدکربن به میزان کم در محیط، باعث ایجاد خواب‌آلودگی، خستگی، سردرد، سرگیجه، تاری دید، ضعف و بی‌حالی، تهوع و گاهی استفراغ و در غلظت‌های زیاد این گاز در محیط تنفسی، خفگی و مرگ را در پی دارد.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.