درباره نویسنده
مدیرعامل توزیع نیروی برق استان مرکزی مطرح کرد:
هدفگذاری توسعه ۵۰۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: استان مرکزی با هدف توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، برنامه سهساله برای تولید ۵ هزار مگاوات برق خورشیدی را آغاز کرده است.
محمود محمودی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» گفت: در استان مرکزی، به همت مجموعه مدیریتی و با مشارکت مردم و نهادهای مختلف، یک برنامه جامع و سه ساله برای توسعه انرژیهای خورشیدی در دست اجراست.
وی افزود: هدف این طرح، افزودن ۵ هزار مگاوات انرژی خورشیدی به سبد تولید انرژی استان تا پایان سال ۱۴۰۶ است. این پروژه در پی تحقق توسعه پایدار، کاهش آلایندهها و افزایش بهرهوری انرژی با بهرهگیری از ظرفیتهای بومی، طراحی و در حال اجراست.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی بیان کرد: از ویژگیهای مهم این برنامه، تنوع طرحها برای گروههای مختلف جامعه است. طرحهای اجرایی برای بخشهای صنعتی، کشاورزی، اداری و خانگی به صورت گسترده در نظر گرفته شدهاند. همچنین نهادهایی چون کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی و بسیج سازندگی نیز در این مسیر نقشآفرینی کردهاند.
محمودی عنوان کرد: سرمایهگذاری در این حوزه با روشهای متنوعی همچون سرمایهگذاری مستقیم، خرید تضمینی برق و مدلهای حمایتی در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: از اقدامات قابل توجه، میتوان به برنامهریزی برای نصب سامانههای خورشیدی در مدارس، بهویژه مدارس خیرساز، اشاره کرد که با هماهنگی آموزش و پرورش اجرایی میشود. این طرح نه تنها به کاهش هزینهها کمک میکند، بلکه جنبه آموزشی و فرهنگسازی نیز دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در ادامه تأکید کرد: یکی از بخشهای مهم این برنامه، توجه به جامعه عشایری استان مرکزی است. این قشر مولد که حدود ۶ هزار نفر از جمعیت استان را شامل میشود، نقش مهمی در تأمین گوشت قرمز استان دارند و با توجه به سبک زندگی کوچنشینی، دسترسی کمتری به خدمات عمومی دارند.
محمودی در رابطه استفاده از سامانه خورشیدی قابل حمل برای عشایر اظهار کرد: در همین راستا، سامانههای خورشیدی قابل حمل ۱۰۰ واتی ویژه برای قشر عشایر استان طراحی شده که به راحتی در نقاط مختلف قابل استفاده است و نیازهای اولیه چون روشنایی، شارژ تلفن همراه، رادیو و تلویزیون را تأمین میکند.
وی در ادامه گفت: تأمین مالی این سامانهها نیز به صورت مشارکتی انجام شده، به طوری که ۹۰ درصد هزینهها توسط شرکت توانیر و ۱۰ درصد توسط خود عشایر تأمین شده است. امسال، ۶۰ دستگاه از این سامانهها به عشایر استان تحویل داده شده و روند توسعه آن ادامه دارد. این عشایر بیشتر در شهرستانهای ساوه، زرندیه، خمین و تفرش حضور دارند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در پایان تصریح کرد: در کنار اجرای این طرحها، برنامهریزی مناسبی نیز در زمینه فرهنگسازی انجام شده است. آگاهیبخشی به مردم درباره اهمیت استفاده از انرژیهای پاک و مزایای آن برای نسلهای آینده، بخشی از مأموریت فرهنگی این طرح است. اجرای موفق این پروژه میتواند الگوی مناسبی برای سایر استانهای کشور در توسعه انرژیهای تجدیدپذیر باشد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- حضرت زینب (س) زبان حقیقت واقعه عاشورا
- دفاع مقدس هیمنه استکبار را به چالش کشید
- دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در دلیجان
- افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در کشور
- اربعین میراثی ماندگار برای وحدت ملی
- «پیاتزا» اجازه دخالت در کارهای فنی را نمیدهد
- مذاکره همزمان با بمباران منطقی ندارد
- هدفگذاری توسعه ۵۰۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی
- دگرگون شدن ارزشها
- حجاب حافظ بقای نسل بشر است
- مشاهده بیشتر