رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1403/08/09 Wednesday - 2024 30 October الأربعاء ، 27 ربيع الآخر ، 1446
ساعت
مدیر مخابرات منطقه مرکزی خبر داد:

مدیر مخابرات منطقه مرکزی گفت: حدود ۵۰۰ نقطه در استان مرکزی به شبکه ملی اطلاعات متصل است و تا پایان سال به ۶۵۰ نقطه خواهد رسید.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ علیرضا لطفی در نشست خبری روز یکشنبه ۱۴ آبان ماه به مناسبت روز جهانی فیبر نوری در جمع اصحاب‌رسانه، گفت: روز گذشته ۱۳ آبان ماه مقارن با ۴ نوامبر روز جهانی فیبر نوری به مناسبت تولد دانشمند چینی سازنده، توزیع کننده و پدر فیبر نوری دنیا، چارلز کائو است که توانسته‌اند کل دنیا را تحت الشعاع قرار دهند.

وی، افزود: ارسال اطلاعات مانند صدا، فیلم، تصویر و هر نوع داده‌ای که ارسال می‌شود معمولاً به دو روش کابلی و غیر کابلی (وایر لس) در دنیا صورت می‌گیرد. که ارسال این اطلاعات می‌تواند برخط مثل تماس تصویری و مکالمه تلفنی و یا به‌صورت غیر بر خط مثل پیامک باشد.

مدیر مخابرات منطقه مرکزی، بیان کرد: حدود ۵۰۰ نقطه در استان به شبکه ملی اطلاعات متصل است و تا پایان سال به ۶۵۰ نقطه خواهد رسید.

لطفی، عنوان کرد: دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای به توسعه شبکه اطلاعات ملی دارد، قصد است اطلاعات ذیقیمت از بستر شبکه مستقل اطلاعات برای ایمنی و امنیت اطلاعات صورت گیرد و از شبکه اینترنت انجام نشود.

مدیر مخابرات منطقه مرکزی، ادامه داد: تکنولوژی فیبر نوری ۲۰ سال است که در کشور و استان مرکزی استفاده می‌شود که تاکنون حجم خوبی از کابل‌های فیبر نوری در جامعه و این استان ایجاد شده است.

لطفی، اظهار کرد: دولت سیزدهم ایجاد ۲۰ میلیون پورت نوری در کشور را هدف‌گذاری کرده که سرعتی شتابنده‌ای در توسعه فیبر ایجاد شده است.

وی، گفت: چهار هزار و ۷۳۲ کیلومتر فیبر نوری در استان مرکزی وجود دارد که یک‌هزار و ۲۴۲ کیلومتر آن شهری است و دو هزار و ۴۰۰ کیلومتر در ۲۵۹ روستا ایجاد شده که کاربرد آن در روستاها برای انتقال اطلاعات است.

مدیر مخابرات منطقه مرکزی، افزود: هزار و ۹۰ کیلومتر فیبر بین راهی نیز در استان مرکزی وجود دارد که پتانسیل بسیار زیادی در استان در این راستا وجود دارد که جزو دارایی‌های نظام و مخابرات است.

لطفی، بیان کرد: ۶۰۴ هزار تلفن ثبات در استان مرکزی وجود دارد که ۶۰۴ هزار خط در ۱۴ شهر دارای فیبر است.

وی، افزود: مشترکان دیتا در استان مرکزی، ۱۵۲ هزار مشترک است که از این تعداد، سه‌هزار و ۳۴۳ مورد به‌شکل اف تی تی اچ است. طرح اف تی تی اچ در اسفندماه سال گذشته آغاز شده است.

مدیر مخابرات منطقه مرکزی، در رابطه با توسعه شبکه فیبر رسانی به منازل مردم و شبکه ملی اطلاعات، عنوان کرد: در راستای توسعه شبکه فیبر نوری، ۲۶۵ کیلومتر در ۲۲ شهر در سال جاری انجام شده که امید است تا پایان سال به ۴۰۰ کیلومتر توسعه یابد و این رقم در سال گذشته ۹۷ کیلومتر بوده است.

لطفی، اظهار کرد: به طور متوسط هر یک کیلومتر فیبر نوری چهارصد تا چهارصد و پنجاه میلیون تومان هزینه دارد و در کلانشهر اراک ۶۰۰ کیلومتر فیبرنوری ایجاد شده است.

انتهای پیام /

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار