رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1403/10/16 Sunday - 2025 05 January الأحد ، 5 رجب ، 1446
ساعت
1403-10-13 11:14 شماره خبر : 10598 https://diyareaftab.ir/short/4zpAK 0
تحلیلگر مسائل سیاسی:

تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: اهمیت بصیرت در شناخت حق از باطل و جلوگیری از انحرافات، همچنان به‌عنوان شاخصه‌ای مهم برای استمرار نظام اسلامی و انتقال تفکر انقلاب به نسل‌های آینده مورد تأکید است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» جعفر فرخی‌مقدم در گفتگو با خبرنگار سیاسی «نار خبر» گفت: انقلاب اسلامی از آغاز تاکنون در مقاطع مختلف با چالش‌های متعدد روبه‌رو بوده است و از سال ۵۸ تا ۶۸، دشمنان انقلاب با طراحی‌های مختلف تلاش کردند تا انقلاب اسلامی را از مسیر خود منحرف کنند، در ابتدای انقلاب، ترورهای کور و سپس تحمیل جنگ از سوی بلوک‌های شرق و غرب، هدف اصلی دشمنان بود، اما جمهوری اسلامی با وجود مشکلات، توانست مقاومت کند.

 وی افزود: در سال‌های ۶۷ و ۶۸، جمهوری اسلامی در شرایط سختی قرار گرفت، اما توانست از بحران‌ها عبور کند. پس از رحلت امام خمینی (ره)، دشمن به طراحی‌هایی داخلی پرداخت تا با روی کار آمدن برخی افراد هم‌فکر، انقلاب را دچار چالش کند. این مسائل تا سال ۷۸ ادامه یافت که در این سال بحران‌هایی مانند فتنه کوی دانشگاه تهران رخ داد.

 تحلیلگر مسائل سیاسی تصریح کرد: در سال ۸۸ نیز پس از انتخابات، معاندین نظام سعی کردند با ایجاد آشوب‌های خیابانی، انقلاب را تهدید کنند. اما مردم با بصیرت خود در ۹ دی‌ماه ۸۸، حماسه‌ای آفریدند که به هفته بصیرت معروف شد. این حماسه نشان داد که بصیرت، عامل اصلی تشخیص حق از باطل است و در هر برهه زمانی، آگاهی از وضعیت موجود ضروری است.

 فرخی‌مقدم تاکید کرد: بصیرت به معنای شناخت درست از حق و باطل است و این نکته در آموزه‌های اسلامی به ویژه در نهج البلاغه امیرالمؤمنین (ع) تأکید شده است. حضرت علی (ع) می‌فرماید که شناخت حق، نیازمند بصیرت است و اگر مردم نتوانند این شناخت را به‌دست آورند، دچار بی‌راهه می‌شوند. در تاریخ نیز افراد زیادی به دلیل فقدان بصیرت دچار انحراف شدند.

 وی یادآور شد: یکی از نمونه‌های اخیر فقدان بصیرت، در شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی در ۱۳ دی ۹۸ بود که این شهادت که با طراحی آمریکا صورت گرفت، نشان از اهمیت بصیرت در شناخت دشمنان و حوادث منطقه‌ای داشت. با وجود این چالش‌ها، جبهه مقاومت با بصیرت ادامه یافت و همچنان به راه خود ادامه می‌دهد.

 فرخی‌مقدم در ادامه بیان کرد: بصیرت به‌عنوان یک شاخصه مهم، نه تنها در زمان حاضر بلکه در آینده نیز برای انتقال تفکر انقلاب به نسل‌های آینده اهمیت دارد زیرا در تاریخ، افرادی چون زبیر بن عوام و عمر بن سعد به دلیل عدم بصیرت دچار شکست شدند. بنابراین، شناخت دقیق و درست از حق و باطل، از ضرورت‌های حفظ انقلاب و مسیر آن است.

وی گفت: گر مردم و مسئولین امروز دچار بی‌بصیرتی شوند، ممکن است جبهه مقاومت، انقلاب و نسل‌های آینده دچار مشکلات جدی شوند که برای جلوگیری از این مشکلات، باید همواره بصیرت را در دستور کار قرار داده و از آن به‌عنوان چراغ راهنما استفاده کنیم. این امر نه تنها موجب استحکام انقلاب می‌شود، بلکه به تسریع ظهور امام مهدی (عج) نیز کمک خواهد کرد.
 
 انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط
آخرین اخبار