درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «محمدتقی خاناحمدلو»؛
رهبر انقلاب را تنها مگذارید

در بخشی از وصیتنامه شهید «محمدتقی خاناحمدلو» آمده است: رهبر عزیزمان را تنها مگذارید و از دادن جان و مال برای پیروزی اسلام هیچگاه دریغ نکنید.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» شهید والامقام محمدتقی خان احمدلو فرزند حسن در تاریخ بیست و سوم آبانماه سال ۱۳۴۵ در اراک و در خانوادهای مذهبی و متدین که پایبند به اصول اسلام بودند، دیده به جهان هستی گشود، بهعنوان بسیجی و نیروی مردمی بعد از آموزشهای نظامی از پایگاه مالک اشتر تهران به عنوان بسیجی به لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص) اعزام شد و توانست در حدود سه ماه در جبهه فعالیت داشته باشد. سرانجام در پنجم آذرماه سال ۱۳۶۱ در منطقه قصرشیرین بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سرش به شهادت رسید.
پیکر مطهر شهید را در گلزار شهدای زادگاه وی به خاک سپردند.
بخشی از وصیتنامه شهید: جز رضای او را مجویید زیرا انسان موقعی سعادتمند است که در همه حال رضای خداوند را بجوید و رهبر عزیزمان را تنها مگذارید و از دادن جان و مال برای پیروزی اسلام هیچگاه دریغ نکنید.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- تکمیل زنجیره آبرسانی به روستاهای «مرزیجران» و «شانق»
- ابهت آمریکا و رژیم صهیونیستی شکسته شد
- فتح تاریخی ایران در نبرد نابرابر
- مقاومت را از مکتب امامحسین (ع) آموختهایم
- عاشورا مکتبی زنده برای همه عصرها است
- مسیر خدمت به مردم باز است
- راه امام حسین (ع)، مسیر عزت امت اسلامی
- روایت اشک و اتحاد در اجتماع عاشورائیان
- تعزیه حماسی گروه خاک در ساوه
- نوجوانانی که چادر عاشقی برپا کردند
- مشاهده بیشتر