رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1403/10/07 Friday - 2024 27 December الجمعة ، 25 جمادى الآخر ، 1446
ساعت
1403-09-25 14:48 شماره خبر : 10230 https://diyareaftab.ir/short/4zp5D 0
کارشناس مذهبی:

کارشناس مذهبی گفت: ام‌البنین (س) پاسدار یاد عاشورا و دلداده به تاریخ کربلا بود و پس از واقعه عاشورا، با مرثیه‌سرایی، مظلومیت اهل بیت (ع) را به مردم منتقل می‌کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» زهرا خاطری در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «نار خبر» ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت‌ ام‌البنین (س) گفت:‌ ام‌البنین (س) یکی از شخصیت‌های برجسته تاریخ اسلام است که در کنار بزرگترین مقام‌ها و فضیلت‌ها، به عنوان مادر چهار شهید از لشکر حضرت عباس (ع) شناخته می‌شود.

وی افزود:‌ ام‌البنین (س) همواره در مسیر فداکاری، ایثار و تربیت فرزندانی که در راه خدا جان خود را فدای حقیقت کردند، نامی ماندگار از خود به جا گذاشت.

کارشناس مذهبی تصریح کرد: ام‌البنین (س) پاسدار یاد عاشورا و دلداده به تاریخ کربلا بود و پس از واقعه عاشورا، با نوحه‌خوانی و مرثیه‌سرایی، مظلومیت اهل بیت را به مردم منتقل می‌کرد.

وی عنوان کرد: حضرت‌ ام‌البنین (س) در صبر، ادب و متانت، الگویی بی‌نظیر برای مادران و همسران شهدا است و با صبر بی‌نهایت در برابر مصیبت‌ها و فاجعه عاشورا، نشان داد که چگونه باید در برابر سختی‌ها استقامت کرد.

خاطری تأکید کرد: وفاداری‌ ام‌البنین به همسر بزرگوارش، حضرت علی (ع)، مثال‌زدنی است. پس از شهادت آن حضرت، با وجود جوانی‌اش، به احترام‌ایشان و برای حفظ حرمت مقام  حضرت، تا پایان عمر ازدواج نکرد و هیچ همسر دیگری اختیار نکرد.

کارشناس مذهبی گفت: حضرت از همان آغاز ورود به خانه امام علی (ع)، این روحیه ولایتمداری در رفتار، گفتار و عمل‌ایشان نمایان بود و به‌طور طبیعی، فرزندان‌ایشان نیز از این ویژگی‌ها الگوبرداری کرده و همواره در مسیر اطاعت از ولی‌الله حرکت می‌کردند.

وی در ادامه گفت: زندگی‌ ام‌البنین (س) همواره با بصیرت و نور دانش همراه بود و این ویژگی برجسته در منابع تاریخی به‌وضوح ذکر شده است و وی در کنار‌ایمانی راسخ، از عقل و فطرتی بلند برخوردار بود که در همه جنبه‌های زندگی‌اش تأثیرگذار بود.


انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط
آخرین اخبار