حالت تاریک
  • شنبه, 1404/09/01 شمسی | 2025/11/22 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
وصیت‌نامه شهید «قاسم حکی کزازی»؛

امام امید مستضعفان را تنها نگذارید

امام امید مستضعفان را تنها نگذارید

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «قاسم حکی کزازی» آمده است: از شما برادر و همشهریان می‌خواهم که امام امید مستضعفان را تنها نگذارید.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام قاسم حکی کزازی در پنجم مردادماه سال ۱۳۰۹ در اراک چشم به جهان گشود، در پادگان انرژی اتمی اهواز بود که در تاریخ سی‌ام مردادماه سال ۱۳۶۳ به شهادت رسید.

خاطره‌ای از فرزند شهید:

پدرم بیشتر توی تدارکات و پشتیبانی در اهواز مستقر بود. او قبلا بیماری قلبی داشت. یک بار سکته کرده بود و یک سری داروها باید مصرف می‌کرد. از فعالیتهای سنگین منعش کرده بودند، ولی لباس بسیجی که می‌پوشید و از پشت سر او را نگاه می‌کردی، فکر میکردی جوانی هفده، هیجده ساله دارد راه می‌رود.

بخشی از وصیت‌نامه شهید: از شما برادر و همشهریان میخواهم که امام امید مستضعفان را تنها نگذارید و راه شهدای اسلام را ادامه دهید. به امید پیروزی رزمندگان اسلام و کفر جهانی.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!