درباره نویسنده
بسیجی و نخبه قرآنی ساوجی:
اعتلای فرهنگ قرآنی در جامعه ضرورت دارد

بسیجی و نخبه قرآنی شهرستان ساوه گفت: اعتلای فرهنگ قرآنی نه تنها باعث ارتقاء معنوی افراد میشود، بلکه به ایجاد جامعهای سالم و پویا کمک خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب» امیرحسین قاسمی، بسیجی ۱۸ ساله از شهرستان ساوه، یکی از فعالان برجسته در عرصه قرآن کریم است که از کودکی به فعالیتهای قرآنی پرداخته و در این زمینههای مختلفی همچون حفظ قرآن، قرائت، اذان و تواشیح فعال بوده است. در گفتگو با خبرنگار نار خبر، به بیان جزئیات فعالیتهای خود و اهداف بلندمدت در مسیر ترویج فرهنگ قرآنی پرداخت.
قاسمی درباره آغاز فعالیتهای قرآنی خود گفت: از سن ۶ سالگی با قرآن آشنا شدم و از آن زمان تاکنون در این مسیر حرکت کردهام. خدا را شکر در مسابقات مختلف قرآن کریم توانستم رتبههای خوبی کسب کنم و توفیق خدمت به این کتاب آسمانی را داشته باشم.
وی همچنین به تدریس قرآن کریم در مساجد و موسسات مختلف اشاره کرد و افزود: در سال ۱۳۹۶ فعالیتهای قرآنی خود را در مساجد شهرستان ساوه، به ویژه در مسجد امام حسن مجتبی (ع) آغاز کردم و از سال ۱۴۰۰ در موسسه قرآنی اسرا به طور تخصصی به تدریس قرآن پرداختم.
وی از تأسیس گروه همخوانی و تواشیح «طاوس الجنه» نیز سخن گفت و توضیح داد: این گروه متشکل از نوجوانان مستعد و خوشخوان قرآن است که توانستهایم با اجرای برنامهها و همخوانیهای قرآنی، تحولات چشمگیری را در شهرستان ساوه ایجاد کنیم. هدف ما این است که همخوانی قرآن را در سطح جامعه ارتقا دهیم و نوجوانان را به این مسیر نورانی جذب کنیم.
میرحسین قاسمی همچنین به پروژه جدیدی که در دست دارد، اشاره کرد و گفت: به همراه استاد حمیدرضا طبیبی تصمیم داریم یک پروژه قرآنی بزرگ به نام «دهکده قرآنی» راهاندازی کنیم که این پروژه به منظور ایجاد فضایی متفاوت و ویژه برای قرآنآموزان طراحی شده است که به آنها این امکان را میدهد تا در فضایی آرام و بیدغدغه، به فراگیری قرآن کریم بپردازند.
این فعال قرآنی همچنین تأکید کرد: در عرصههای فرهنگی و قرآنی خارج از آموزش قرآن هم فعالیتهای زیادی داشته است و فعالیت در این حوزهها باعث شده تا بتوانم بهطور مؤثری در ترویج فرهنگ قرآنی در سطح جامعه مشارکت کنم.
در ادامه، قاسمی به تأثیرات قرآن کریم در زندگیاش اشاره کرد و گفت: من بهعنوان یک خادم قرآن کریم، به جد معتقدم که تمام سعادت دنیوی و اخروی در همین مسیر نورانی قرآن است. در زندگی خود تأثیرات شگرفی را از قرآن مشاهده کردهام و این کتاب آسمانی به من قدرت داده تا با مشکلات زندگی روبهرو شوم.
او در پایان هدف اصلی خود از تمامی این فعالیتها را اعتلای فرهنگ قرآن در جامعه دانست و گفت: هدف من این است که در حد توان خود، به ترویج معارف قرآن در سطح جامعه بپردازم و با ایجاد فضاهایی همچون دهکده قرآنی، نوجوانان و جوانان را به این کتاب نورانی جذب کنم. امیدوارم بتوانیم گامی مؤثر در این مسیر برداریم و به فرهنگ قرآنی در جامعه روح تازهای ببخشیم.
قاسمی در انتها تأکید کرد: تمام تلاشهای خود را در جهت ترویج معارف قرآن و اهل بیت علیهمالسلام ادامه خواهم داد و همواره خود را مدیون قرآن کریم میدانم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ذخایر استراتژیک کشور تأمین شده است
- هلیکوپتر ایرانی بر بام سرخ فرود آمد
- هشدار 5 روزه گرد و خاک برای مرکزی
- برپایی هنر آئینی تعزیه در فراهان
- شام غریبان حسینی در فراهان
- اجتماع عاشورائیان در فراهان
- شام غریبان در ساوه با نوای «ای ایران»
- خروش حسینی در دل روستای دمورچی ساوه
- مراسم شام غریبان حسینی در داودآباد
- پیام عاشورا، الهامبخش مقاومت در برابر ظلم
- مشاهده بیشتر