درباره نویسنده
نماینده سابق مردم خمین در مجلس مطرح کرد:
مکتب عاشورا مسیر عزت و آزادگی است

نماینده سابق مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: عاشورا یک مدرسه، یک راه و یک مکتب است. مکتبی که با اتکا بر آن میتوان در برابر هر طغیان و فسادی ایستاد و مسیر عزت، استقلال و آزادگی را پیمود.
علیرضا نظری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در رابطه با پیام و فلسفه اصلی قیام امام حسین (ع) در روز عاشورا گفت: حادثه عاشورا و قیام سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، صرفاً یک واقعه تاریخی محدود به زمان و مکان خاصی نیست، بلکه الگویی زنده و جاودان است که برای همه انسانها در همه اعصار و ادیان، حتی برای غیرمسلمانان نیز قابل بهرهبرداری است.
وی افزود: این نهضت الهی با ویژگیهایی چون فداکاری، ایثار، عدالتخواهی، آزادگی و مقابله با ظلم و فساد، به یک منبع الهام بیبدیل برای ملتها و جوامع بدل شده است.
نماینده سابق مردم خمین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: الگوی عاشورا فقط مختص شیعیان یا حتی مسلمانان نیست؛ چنانکه ماهاتما گاندی، رهبر بزرگ و فقید هند، در مسیر مبارزه با استعمار انگلستان، از نهضت امام حسین (ع) الگوبرداری کرد. او بارها تأکید کرده بود که اگر هند بخواهد از زیر یوغ استعمار رهایی یابد، باید روش مبارزه مسالمتآمیز و مقاومتی حسینی را برگزیند. گاندی به صراحت اظهار داشت که من از امام حسین آموختم که چگونه با وجود اقلیت، میتوان در برابر ظلم و ستم ایستاد و پیروز شد.
نظری عنوان کرد: این پیام جهانی عاشورا که ظلمستیزی و عدالتخواهی در رأس آن قرار دارد، در دنیای امروز نیز کاربردی و راهگشاست. امروز که امت اسلامی درگیر نبردی نابرابر با رژیم صهیونیستی، بهعنوان نماینده تهاجم استکبار جهانی است، باز هم این الگو نقشآفرین و کارآمد ظاهر شده است.
وی خاطرنشان کرد: ایستادگی ملت فلسطین، حمایت ملتهای مسلمان و حضور فعال مردم ایران در عرصههای گوناگون، همگی جلوههایی از اقتدا به راه و مرام امام حسین (ع) است.
نماینده سابق مردم خمین در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همانگونه که در دوران دفاع مقدس، ملت ایران با روحیه حسینی و با تأسی به قیام عاشورا در برابر دشمن تا دندان مسلح ایستاد، امروز نیز همین الگو سبب شده است که نیروهای مسلح کشور با شجاعت و ایمان در خط مقدم مبارزه حاضر شوند.
نظری در ادامه تأکید کرد: مردم نیز با وجود همه فشارها، تحریمها و تهدیدها از صحنه خارج نمیشوند بلکه با اراده قویتر از گذشته حضور مییابند و نقشههای دشمن را یکی پس از دیگری خنثی میکنند.
وی گفت: در واقع، فلسفه عاشورا یک مدرسه، یک راه و یک مکتب است. مکتبی که با اتکا بر آن میتوان در برابر هر طغیان و فسادی ایستاد و مسیر عزت، استقلال و آزادگی را پیمود. این الگویی نیست که فقط به یک نسل تعلق داشته باشد، بلکه برای همه زمانها و مکانها قابل بهرهگیری است.
نماینده سابق مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: عاشورا یک مدل عملی از مقاومت، کرامت انسانی و ایستادگی در برابر ظلم است و تا زمانی که ظلم وجود دارد، پیام عاشورا نیز زنده و کارآمد خواهد بود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- برپایی عزاداری ظهر عاشورا حسینی در اراک
- ایران پرچمدار حق در برابر سلطهگران است
- مراسم خیمهسوزان ظهر عاشورا در ساوه
- عزاداری مردم اراک در عاشورای حسینی
- برگزاری نماز ظهر عاشورا در خنداب
- نماز ظهر عاشورا در تفرش اقامه شد
- نجات ۲ کوهنورد از غار امجک تفرش
- علمگردانی و نخلگردانی در فراهان
- عاشورا نقطه وحدت و الهامبخش همبستگی ملی است
- ارادت بیپایان ساوجیها به قمر بنیهاشم (ع)
- مشاهده بیشتر