رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1403/10/28 Friday - 2025 17 January الجمعة ، 17 رجب ، 1446
ساعت
کارشناس مسائل مذهبی و فرهنگی:

کارشناس مسائل مذهبی و فرهنگی گفت: این زن‌ها هستند که می‌توانند انقلاب را با حجاب فاطمی هدایت کنند و با حمایت از مظلوم نفرت و خشم خود را نسبت به ظالم در گوش جهانیان کنند.

حجت‌الاسلام رضا تاج‌آبادی، در گفتگو با «دیارآفتاب»؛ گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) یک زن به تمام معنای ولایتی است، زیرا خود را فدای امیرالمومنین علی(ع) و فدای ولایت کرد.

وی در خصوص نقش زن در جامعه عنوان کرد: در جریان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، مدافعان حرم و امروز دفاع از غزه و فلسطین، این زن‌ها هستند که می‌توانند انقلاب را با حجاب فاطمی هدایت کنند و با حمایت از مظلوم نفرت و خشم خود را نسبت به ظالم در گوش جهانیان کنند.

کارشناس مسائل مذهبی و فرهنگی بیان کرد: حضرت فاطمه(س) به مقام ابرار رسیده است، چرا که در هر کار نیکی وارد می‌شد و مشارکت داشت. از جمله می‌توان به مشارکت ایشان در اطعام به دیگران اشاره کرد که در آیات ۵ و ۸ سوره انسان به آن اشاره شده است، بر اساس روایات منقول از شیعه و اهل سنّت، مقصود از (ابرار) علی، فاطمه، حسن و حسین(ع) است.

تاج آبادی، در خصوص عفت و حیای حضرت فاطمه زهرا(س) در جامعه اظهار کرد: حضرت فاطمه(س) همچنین هر گونه ارتباط میان نامحرم بدون ضرورت را ناپسند می‌داند، که زنی نامحرمی را بنگرد و یا با رفتن به خارج از خانه در معرض نگاه نامحرمان قرار گیرد، ایشان در این باره می‌فرماید آنچه برای زنان نیکوست این است که بدون ضرورت مردان نامحرم را نبینند و نامحرمان نیز آنها را ننگرند.

وی، خاطر نشان کرد: بعد از فوت حضرت خدیجه(س)، حضرت فاطمه(س) در جنگ‌ها مونس پیامبر بود و در غم‌هایی که در سختی‌ها، گرفتاری‌ها و مشکلات پیامبر(ص) می‌نشست، همدم و یاور پیامبر می‌شدند.

کارشناس مسائل مذهبی و فرهنگی عنوان کرد: رهبر انقلاب در خصوص حضرت فاطمه زهرا(س) فرمودند، جهاد آن بزرگوار در میدان‌های مختلف، یک جهاد نمونه است، در دفاع از اسلام، در دفاع از امامت و ولایت، در حمایت از پیغمبر، در نگهداری بزرگترین سردار اسلام، یعنی امیرالمؤمنین که شوهر او بود.

تاج آبادی، گفت: حضرت فاطمه(س) همیشه یار و همدم پدر خود بود و در تمام مصائب و مشکلات مرهم دردهای ایشان می‌شدند، پیامبر گرامی اسلام(ص) به حضرت فاطمه(س) لقب‌ ام‌ابیها به معنای مادر پدر را به او داده است، یعنی زنی که برای پدرش همچون مادر بوده است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.