رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/08/10 Thursday - 2024 31 October الخميس ، 28 ربيع الآخر ، 1446
ساعت
1402-08-06 14:25 شماره خبر : 1076 https://diyareaftab.ir/short/en6Ke 0
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی:

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی، گفت: حضور در قطب جنوب به لحاظ علمی آغاز شده است و باید از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده کنیم تا پایگاه خود را به شکل علمی در قطب جنوب راه‌اندازی کنیم.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ دریادار شهرام ایرانی، امروز در نشستی با دانشگاهیان استان مرکزی در دانشگاه اراک، گفت: نیروهای بعث عراق را در ابتدای جنگ تحمیلی ظرف ۶۷ روز از دریا بیرون راندیم که پس از آن، حضوری از آن‌ها در دریا گزارش نشد.

وی، افزود: پس از این ۶۷ روز، ماموریت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اسکورت نفتکش‌ها و کشتی تجاری در دستور کار قرار گرفت و در این منطقه، ماموریت‌های گشتی تعریف شد که محافظت از کشتی‌ها از تنگه هرمز انجام گرفت.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با بیان اینکه نیروهای دریایی ارتش امروزه در تمامی دریاهای بزرگ دنیا حضور دارند، گفت: سفری از بندرعباس به سن پترزبورگ در سال ۱۴۰۰ انجام شد که نگرانی در این سفر نداشتیم اما نیروی دریایی خواهان حضور در اقیانوس آرام بود که هیچ ساحل قابل اتکایی نداشت و این امر قدری نگران کننده بود.

دریادار ایرانی، با اشاره به پیشرفت‌های علمی و فنی در سفر از بندرعباس به سن پترزبورگ عنوان کرد: نرم افزار هواشناسی و نرم افزار توزین وزن برای مواجهه با موج‌های دریا در این سفر طراحی شده بود که در واقع دستاورد مطالعات علمی پیش از این سفر به حساب می‌آمد.

وی، ادامه داد: اولین بیمارستان دریایی هشت تختخوابی و اولین پایگاه خون دریایی همراه با بانک خون کامل در پایگاه شناوری راه اندازی شد.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی، اظهار کرد: در این سفر و در گام اول به بندر بمبئی وارد شدیم و دومین بندر، بندر جاکارتا بود که به صورت رسمی مورد استقبال قرار گرفتیم و همچنین در این سفر سه طوفان سهمگین در اقیانوس آرام پیش بینی شده بود که مدیریت شد و حتی در این مسافت ۶۵ هزار کیلومتری سه عمل جراحی برای پرسنل انجام شد و هیچ گونه قطعی ارتباط در طول این سفر هشت ماهه رخ نداد.

دریادار ایرانی، با اشاره به درگیری با یک طوفان بسیار قوی در اقیانوس، بیان کرد: ناوشکن دنا برای قوس ۲۸ درجه طراحی شده است اما این طوفان موج قوسی ۴۸ درجه را برای دنا ایجاد کرد ولی با این وجود از این طوفان به سربلندی خارج شدیم.

وی، تصریح کرد: امروز سه فرماندهی به نام جمهوری اسلامی در اقیانوس آرام و اطلس ثبت شده است و امیدواریم که یک فرماندهی نیز در دریای مدیترانه ثبت شود و امیدواریم که تجهیزات یکی از این فرماندهی‌ها توسط صنایع استان مرکزی تامین شود.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی، افزود: بارها گفته شده که ابرقدرت‌ها می‌توانند چنین سفرهایی را انجام دهند، اما با قدرت بیان می‌کنم که ابرقدرت‌ها با چنین تجهیزاتی توان انجام چنین ماموریت‌هایی را ندارند.

دریادار ایرانی، بیان کرد: ایران یک پدافند بسیار قوی دارد و نام آن مردم ایران است در حالی که از تجهیزات غافل نیستیم و توان موشکی را بر روی هر شناور به سه برابر افزایش می‌دهیم.

وی، با اشاره به حضور در قطب جنوب، بیان کرد: حضور در قطب جنوب به لحاظ علمی آغاز شده است اما در این منطقه هنوز اطلاعات کافی نداریم و باید از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده کنیم تا پایگاه خود را به شکل علمی در قطب جنوب راه اندازی کنیم.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی، در خصوص توافق با آذربایجان بیان کرد: دریای خزر دریای صلح و دوستی و آذربایجان کشور همسایه است و با درگیری بین دو کشور موافق نیستیم.

در پایان این نشست تفاهم نامه بین نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه اراک منعقد شد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار