رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
گزارش تصویری؛

مردم فراهان در راهپیمایی ۱۳ آبان با خلق حماسه‌ای باشکوه و نمایش روحیه انقلابی و استکبارستیز فرزندان امیرکبیر، برگ زرین دیگری بر صحیفه افتخارات انقلاب اسلامی ثبت کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از «فراهان خبر»؛ امروز مردم فراهان از پیر، جوان و دانش‌آموز با حضور در راهپیمایی باشکوه ضمن اعلام وفاداری به آرمان والای انقلاب اسلامی و اندیشه الهی امام خمینی (ره)، اوج خشم و نفرت خود را از استکبار جهانی به ویژه شیطان بزرگ آمریکای جهانخوار و صهیونیسم بین‌الملل به نمایش گذاشتند.

مردم دیار امیرکبیر زیر بارش باران هم‌صدا با مردم غزه و لبنان مظلوم و قهرمان فریاد «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر دادند و لرزه بر پیکره طاغوتیان، ستمگران و مستکبران عالم خواهد انداختند.

مردم فراهان با خلق حماسه‌ای باشکوه و نمایش روحیه انقلابی و استکبارستیز فرزندان امیرکبیر، برگ زرین دیگری بر صحیفه افتخارات انقلاب اسلامی ثبت کردند.

 

1403-08-13 12:17 شماره خبر : 9226 https://diyareaftab.ir/short/VMajP
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.