رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/10/06 Thursday - 2024 26 December الخميس ، 24 جمادى الآخر ، 1446
ساعت
1403-09-19 08:06 شماره خبر : 10126 https://diyareaftab.ir/short/e8O08 0
کارشناس دانشگاه علوم پزشکی اراک مطرح کرد:

کارشناس مسئول واحد تغذیه بهداشت شهرستان اراک گفت: اصلاح شیوه زندگی و عادت غذایی، اولین گام برای پیشگیری از بیماری‌ها و حفظ سلامتی است.

سوسن خدام در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» با اشاره به آغاز پویش «تغدیه سالم خانواده سالم» از 17 آذرماه همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی گفت: هدف ما از پویش تغدیه سالم خانواده سالم، آگاهی‌بخشی به مردم درباره رفتارهای صحیح غذایی و اهمیت انتخاب روغن‌های مناسب است.

 کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص پویش ملی تغذیه سالم گفت: در این پویش، هر روز به یک موضوع خاص در زمینه مصرف روغن پرداخته خواهد شد.

خدام بیان کرد: این برنامه شامل مباحثی چون نقش روغن در سلامت قلب، مضرات اسیدهای چرب ترانس و تأثیر روغن‌های گیاهی و حیوانی بر بدن است. 

وی خاطرنشان کرد: کانولا بهترین روغن برای مصرف است، چرا که نسبت برخورداری امگا ۳ و امگا ۶ مناسبی دارد. اما نباید حرارت زیادی به این روغن داده شود.

کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بهتر است برای سرخ کردن از روغن‌های مخصوص سرخ‌کردنی استفاده کرد، چرا که ترکیبات اسیدهای چرب این روغن‌ها با حرارت دیدن، برای بدن مضر نیست.
 
خدام عنوان کرد: فرهنگ‌سازی در خصوص نقش روغن‌ها و چربی‌ها در برنامه غذایی سالم و اصلاح باورهای نادرست در مورد آن‌ها و آشنایی جامعه با روغن کانولا و ترغیب به مصرف آن و پیشگیری از بیماری‌های مزمن یا غیرواگیر (چاقی، قلبی عروقی، سرطان) با انتخاب روغن، فرصت‌ها و تهدیدهای رسانه‌ای و تاثیر آن‌ها در انتخاب روغن‌ها از جمله اهداف این پویش است.

کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: اصلاح شیوه زندگی و عادت غذایی، اولین گام برای پیشگیری از بیماری‌ها و حفظ سلامتی است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
آخرین اخبار