رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
امام جمعه فرمهین:

ثبت‌نام اعتکاف در فراهان آغاز شد

امام جمعه فرمهین گفت: ثبت‌نام متقاضیان شرکت در مراسم معنوی اعتکاف رجبیه در شهرستان فراهان از روز شنبه اول دی‌ماه آغاز و تا ۲۰ دی‌ماه ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از «فراهان خبر» حجت‌الاسلام محمد سوری در جلسه هماهنگی اعتکاف گفت: هر ساله در ایام فرخنده ماه رجب المرجب بندگان خدا، از سیزدهم تا پانزدهم این ماه به مدت سه روز در مسجد، میهمان خان الهی هستند و با عبادات و روزه داری معتکف می‌شوند.

وی افزود: اعتکاف امسال از ۲۵ تا ۲۷ دی‌ماه همزمان با ایام البیض ماه رجب برگزار می‌شود.

سوری اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۴۵۰ در مراسم اعتکاف شرکت کردند و ۸۰ درصد معتکفین نوجوانان و دانش‌آموزان بودند و ۱۱ مسجد شهرستان در اعتکاف نقش‌آفرینی کردند.

امام جمعه فرمهین گفت: امسال هم تدارک بسیار بهتر و بیشتری برای برگزاری اعتکاف از سوی ستاد برگزاری اعتکاف شهرستان اندیشیده شده است.

وی افزود: ثبت‌نام متقاضیان شرکت در مراسم معنوی اعتکاف رجبیه در شهرستان از روز شنبه اول دی‌ماه آغاز و تا ۲۰ دی‌ماه ادامه دارد. این ثبت‌نام در شهر فرمهین اینترنتی و به صورت حضوری در اداره تبلیغات اسلامی فراهان انجام می‌شود.

سوری اظهار کرد: چهار مسجد در شهر فرمهین برای برگزاری اعتکاف تعیین شده است، خیّرین هم می‌توانند جهت همکاری و کمک‌های مالی در این امر معنوی به اداره تبلیغات اسلامی فراهان مراجعه کنند.

امام جمعه فرمهین گفت: اعتکاف از آن فرصت‌هایی است که دل را جلا داده و در مسیر اعتلا و قرب الهی قرار می‌دهد، فرصتی که باید مغتنم شمرد.

انتهای خبر/

1403-10-05 11:55 شماره خبر : 10464

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.