رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1403/08/25 Friday - 2024 15 November الجمعة ، 13 جمادى الأول ، 1446
ساعت
1402-11-30 16:04 شماره خبر : 3432 https://diyareaftab.ir/short/NEMal 0
معاون فرهنگی بنیاد شهید استان مرکزی عنوان کرد:

معاون فرهنگی و اجتماعی بنیاد شهید استان مرکزی، با اشاره به ماده قانون بند «و» تبصره ۹ قانون بودجه در موضوع توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: بر اساس این مصوبه تمام دستگاه‌های اجرایی ارزیابی می‌شوند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری و تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهرام ثامنی، امروز، در نشست خبری با اصحاب رسانه، به‌مناسبت سرآغاز بیستمین سالگرد تأسیس بیمه دی گفت: بیمه دی یکی از زیرمجوعه‌های بنیاد شهید است، که با برنامه‌های فرهنگی، گام موثری در ترویج حوزه فرهنگ ایثار و شهادت برداشته است.

وی در خصوص ویژه‌ برنامه‌های بیمه دی به‌مناسبت سرآغاز بیستمین سالگرد تأسیس این بیمه بیان کرد: برگزاری اردوهای شاهد و ایثارگر، استفاده از فضای مجازی و فضاسازی‌های شهری، برگزاری همایش، دیدار و تجلیل و تکریم خانواده‌های شهدا، ایثارگران و جانبازان، مقاله‌نویسی، روزنامه‌نگاری و نقاشی در زمینه خدمات بیمه دی با مدارس شاهد در سطح شهر اراک، غبارروبی گلزار شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم و درختکاری در مجتمع شهدا از ویژه‌برنامه‌های بیمه دی به‌مناسبت سرآغاز بیستمین سالگرد تأسیس این بیمه است.

معاون فرهنگی و اجتماعی بنیاد شهید استان مرکزی، با اشاره به ماده قانون بند «و» تبصره ۹ قانون بودجه در موضوع توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد: بر اساس این مصوبه باید تمام دستگاه‌های اجرایی یک درصد از بودجه خود را به این امر مهم اختصاص دهند.

ثامنی خاطرنشان کرد: ۳۲ دستگاه اجرایی استان مرکزی مشمول این ماده قانونی هستند که تاکنون عملکرد ۱۹ دستگاه بررسی شده و بقیه دستگاه‌ها نیز تا پایان سال ارزیابی می‌شوند و نتایج آن به استانداری مرکزی اعلام می‌شود.

وی بیان کرد: ۳۱ دفتر نمایندگی بیمه دی و ۲۵ میز خدمت این بیمه در سطح استان مرکزی فعال است.

۵۰ هزار نفر از خانواده شاهد و ایثارگران استان مرکزی از خدمات بیمه بهره‌مند هستند

محسن جعفری، مدیر بیمه دی در استان مرکزی در جمع خبرنگاران در اراک به مناسبت سالروز تأسیس بیمه دی، افزود: ۲ میلیون ۳۰۰ هزار بیمه‌شده تحت پوشش بیمه دی در کشور هستند که یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر از آن‌ها، خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان است.

وی بیان کرد: حدود ۴۰ هزار بیمه‌شده غیر از جامعه هدف، شاهد، ایثارگر و جانباز در استان مرکزی از خدمات بیمه دی استفاده می‌کنند.

مدیر بیمه دی در استان مرکزی با بیان اینکه عمر این بیمه ۱۹ ساله شد، گفت: بیمه دی با افزایش سرمایه همراه شده و سرمایه آن از پنج هزار و ۹۵۰ میلیارد ریال به ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال رسیده است و این بیمه ۲۰ درصد از بازار درمان کشور را در اختیار دارد.

جعفری اظهار کرد: بیش از ۱۶۰ هزار میلیارد ریال حق بیمه در ۱۰ ماه امسال در استان مرکزی تولید شده است.

وی اظهار کرد: ۱۰ هزار مراکز طرف قرارداد با بیمه دی در کشور وجود دارد که حدود ۳۰۰ مرکز آن در استان مرکزی است که در تمام شهرستان‌ها توزیع شده و حتی دورافتاده‌ترین مناطق هم به خدمات این بیمه دسترسی دارند.

مدیر بیمه دی در استان مرکزی با بیان اینکه، از ۶۷ داروخانه طرف قرارداد این بیمه در استان، ۴۰ داروخانه در اراک است، گفت: یکی از داروخانه‌های طرف قرارداد بیمه دی در اراک به صورت نمونه آزمایشی در نظر گرفته شده تا افرادی که توانایی مراجعه به داروخانه را ندارند، داروهای آن‌ها از طریق پیک ارسال شود.

جعفری، تعداد آزمایشگاه‌های طرف قرارداد استان مرکزی به بیمه دی را ۱۶ مرکز اعلام کرد و گفت: بابت ارایه خدمات درمانی به بیمه‌گران، یک تیم ۵۰ نفره در استان فعالیت دارند.

انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار