درباره نویسنده
وصیتنامه شهید سید «رضا ایجانی»؛
هر کس نسبت به انقلاب وظیفهای دارد

در بخشی از وصیتنامه شهید «رضا ایجانی» آمده است: هر یک از ما نسبت به این انقلاب وظیفهای داریم که اگر انجام میدادیم، وضعی بسیار بهتر از این که هست، داشتیم و خواهیم داشت.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام سید رضا ایجانی فرزند سیدعلی، در بیستم مرداد ماه سال ۱۳۳۸ در شهرستان اراک دیده به جهان گشود، او قبل از انقلاب به سربازی اعزام شد اما با فرمان امام (قدس سره) پادگان محل خدمت را ترک کرد و پس از پیروزی انقلاب برای انجام ادامه خدمتش به پادگان آموزشی بازگشت و پس از سپری کردن دوره آموزش به عنوان سرباز لشکر ۲۸ کردستان عازم منطقه مریوان شد، پس از یک سال خدمت در مناطق غرب کشور سرانجام در نوزدهم شهریور ماه سال ۱۳۵۸ بر اثر سقوط کامیون به دره در منطقه مریوان هنگام حمله نیروهای ضد انقلاب به درجه رفیع شهادت نائل گردید. پیکر مطهرش در گلزار شهدای اراک به خاک سپرده شد.
بخشی از وصیتنامه شهید:
اسلام وظیفه خطیر و بزرگی بر ما دارد. هر یک از ما نسبت به این انقلاب وظیفهای داریم که اگر انجام میدادیم و انجام میدادند و انجام بدهیم و انجام بدهند، وضعی بسیار بهتر از این که هست، داشتیم و خواهیم داشت.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- تکمیل زنجیره آبرسانی به روستاهای «مرزیجران» و «شانق»
- ابهت آمریکا و رژیم صهیونیستی شکسته شد
- فتح تاریخی ایران در نبرد نابرابر
- مقاومت را از مکتب امامحسین (ع) آموختهایم
- عاشورا مکتبی زنده برای همه عصرها است
- مسیر خدمت به مردم باز است
- راه امام حسین (ع)، مسیر عزت امت اسلامی
- روایت اشک و اتحاد در اجتماع عاشورائیان
- تعزیه حماسی گروه خاک در ساوه
- نوجوانانی که چادر عاشقی برپا کردند
- مشاهده بیشتر