رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
رئیس میراث‌ فرهنگی ساوه:

نان قندی سنتی ساوه ثبت ملی ‌می‌شود

رئیس میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ساوه گفت: پرونده نان قندی سنتی ساوه در دستور کار قرار گرفت و هم‌اکنون این پرونده پس از مستندنگاری کارشناسان میراث‌فرهنگی به صورت رسمی به جریان افتاد.

به‌ گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ رضا ایاز امروز در جلسه هماهنگی ثبت ملی نان سنتی ساوه، گفت: نان سنتی قندی (قطاب) از شیرینی‌های سنتی شهرستان ساوه است که برای مناسبت‌های عید و شادی در منازل و برخی قنادی‌های شهرستان طبخ می‌شود.

رئیس میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ساوه گفت: پخت شیرینی سنتی (نان قندی) در ساوه با طعم و عطر دلنشینی که دارد همواره مورد توجه مردم و مسافران این شهر قرار داشته است. این نان در روزگار گذشته با فرارسیدن عید نوروز به عنوان شیرینی برای پذیرایی پخت می‌شد.

ایاز با تاکید بر اینکه هر منطقه با توجه به سبقه تاریخی خود و فرهنگ و خرده فرهنگ‌ها و روش‌های زندگی که در طول تاریخ داشته است، خصوصیات منحصر به فرد خود و همچنین محصولات خاص خود را برای عرضه دارد ادامه داد: ثبت ملی این شیرینی در فهرست آثار ناملموس ملی با پیشنهاد سازمان فرهنگی و هنری شهرداری ساوه در دستور کار قرار گرفت و هم اکنون این پرونده پس از مستندنگاری کارشناسان میراث فرهنگی به صورت رسمی به جریان افتاد.

رئیس میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ساوه خاطرنشان کرد: پیش از این مدارک و پرونده شیرینی سنتی روح‌افزا نیز برای ثبت در آثار ملی کشور تهیه و ارسال شده است و این شیرینی سنتی به زودی در آثار ناملموس کشور به ثبت خواهد رسید.

انتهای خبر/

1403-05-30 10:03 شماره خبر : 7468

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.