درباره نویسنده
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی:
شفافیت مالی امکان برنامهریزی دقیق را فراهم میکند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی گفت: شفافیت مالی امکان برنامهریزی دقیقتر را برای آینده فراهم میکند.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حسن میرزاخانی امروز در بازدید از کارخانه صنایع آذرآب اراک گفت: محوریت بازدید از شرکت آذراب بر شفافیت مالی، تقویت زیرساختهای مدیریتی و برنامهریزی استراتژیک متمرکز است.
وی افزود: یکی از مهمترین نکات مطرحشده، بازنگری در ساختار مالی و ارزیابی دوباره داراییهای ثابت سازمانها بود. این فرآیند، که بخشی از استانداردهای حسابداری نیز به آن اشاره دارد، بهعنوان گامی کلیدی برای ارتقای شفافیت و اطمینان بخشی به ذینفعان شناخته شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی بیان کرد: این اقدام نه تنها به بازسازی تصویر مالی آذراب کمک میکند، بلکه امکان برنامهریزی دقیقتری را برای آینده فراهم میکند.
میرزاخانی در ادامه عنوان کرد: اهمیت راهاندازی سیستمهای کنترل داخلی نیز مورد تأکید است. چنین سیستمی نقش حیاتی در شناسایی و رفع ایرادات موجود در فرآیندهای مالی و عملیاتی ایفا میکند. بنابراین، پیشنهاد میشود که واحد کنترل حساب داخلی به طور کامل اجرایی شود تا اشکالات احتمالی در زمان واقعی شناسایی شده و از مشکلات بزرگتر در آینده جلوگیری شود.
وی خاطرنشان کرد: به منظور افزایش اعتماد عمومی و جلوگیری از بروز سوء تفاهمها یا تخلفات، پیشنهاد میشود که تمامی معاملات، بهویژه معاملات مرتبط با اشخاص وابسته، بهصورت شفاف و با ارائه جزئیات کامل به ثبت برسند. این اقدام میتواند نقش مهمی در تقویت مدیریت مالی و بهبود عملکرد واحد اقتصادی ایفا کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی اظهار کرد: عضویت افرادی با تخصص و تجربه مالی در هیات مدیره میتواند تصمیمگیریهای استراتژیک را بهبود ببخشد. همچنین پیشنهاد میشود که حداقل یکی از اعضای هیات مدیره دارای تحصیلات مالی و تجربه در زمینه حسابداری باشد تا بتواند در مسائل پیچیده مالی به شرکت کمک کند.
میرزاخانی افزود: تهیه گزارشهای مالی نه تنها به شفافیت مالی کمک میکنند بلکه به ارائه تصویری دقیق از وضعیت کنونی شرکت برای سهامداران و ذینفعان نیز منجر میشوند و پیشنهاد میشود که پیشنهادات حسابرسان به طور جدی بررسی و بهعنوان نقشه راهی برای بهبود فرآیندها و تصمیمگیریهای مدیریتی مورد استفاده قرار گیرد.
وی در پایان تصریح کرد: اهمیت برنامهریزی استراتژیک و برای مقابله با چالشهای اقتصادی و طبیعی پیشنهاد میشود که با تدوین استراتژیهای مشخص و عملیاتی، سازمانها بتوانند به مقابله با موانع بپردازند و مسیر رشد و توسعه را هموار کنند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- آئین سنتی چهارپایهخوانی در ساوه اجرا شد
- تعزیه حضرت عباس در تفرش
- مراسم تاسوعای حسینی در ساوه
- تاسوعای حسینی در اراک با حضور پرشور مردم
- پیروی از ولایتفقیه تحقق سعادت جامعه است
- ایران غنیسازی را متوقف نکرده است
- اتحاد خواستار خرید نهایی قایدی شد
- مکانیسم ماشه تحریمها را بیاثر کرده است
- برپایی دستههای عزاداری و سینهزنی در شب تاسوعا
- عزاداری اراکیها در تاسوعای حسینی
- مشاهده بیشتر