درباره نویسنده
فرمانده سابق سپاه روحالله استان مرکزی:
سپاه خادم مردم و حافظ انقلاب است

فرمانده سابق سپاه روحالله استان مرکزی با اشاره به اینکه سپاه خادم مردم و حافظ انقلاب است گفت: سپاه فارغ از هر گرایش سیاسی تنها در مسیر خدمت به انقلاب گام برداشته است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ سردار محسن کریمی صبح امروز در آئین تکریم و معارفه فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی ضمن خیر مقدم به حاضرین و گرامیداشت شهدای خدمت، الگوی خود را در مسیر خدمت سیره شهدا دانست و گفت: تمام تلاش خود را به عنوان سرباز کوچک انقلاب برای خدمت به نظام و انقلاب کردهام.
وی به بخشی از سبقه فعالیت خود در عرصه پاسداری از انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: در تمام این مدت در حوزه کادرسازی، رشد و تعالی کارکنان سپاه، تقویت بنیه آمادگی مجموعه و به سرانجام رساندن بیش از ۶۰۰ پروژه در بخش زیرساختی استان طی این مدت از هیچ تلاشی فروگذار نکردیم.
فرمانده سابق سپاه روحالله استان مرکزی با یادآوری اینکه ترویج روحیه ایثار و شهادت در مقابله با هجمه فرهنگی و جنگ شناختی دشمن اثرگذار است، گفت: به برکت کنگره شهدا استان مرکزی در ایام اغتشاشات کمترین تنش را داشت؛ سپاه استان صادقانه در کنار جامعه کارگری استان قرار دارد و لذا در اعتراضات کارگری نیز این استان صحنهای نشد که دشمن از آن بهرهبرداری کند و به هدف خود برسد.
سردار کریمی تاکید کرد: سپاه فارغ از هر گرایش سیاسی تنها در مسیر خدمت به انقلاب گام برداشته است؛ سپاه چتر انقلاب است و چترش مانند ولایت بر سر ملت است، سپاه و ولایت جدایی ناپذیر هستند؛ سپاه متعلق به جریان خاصی نیست لذا در دولتهای مختلف در کنار مسئولین و مدیران استانی قرار گرفته چرا که اولویت خود را خدمت به مردم و پاسداری از نظام و انقلاب میداند.
وی افزود: ما فدایی مردم هستیم، و فرماندهی جدید را در مسیر خدمت هر کجا نیاز باشد همراهی و یاری خواهم کرد.
در این مراسم از خدمات ۹ ساله سردار سرتیپ دوم پاسدار «محسن کریمی» تقدیر و با حکم سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار سرتیپ دوم پاسدار «مرتضی عمومهدی» بهعنوان فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی منصوب شد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- امام حسین (ع) رمز مقاومت بزنگاههای تاریخی است
- ادامهدهنده مسیر خونین شهیدان باشید
- سوره «بقره» آیه ۸۴ تا ۸۸
- استقامت در مسیر ولایت ادامه دارد
- برگزاری سوگواره احلی من العسل در تفرش
- اتخاذ تصمیمات راهبردی برای عبور از بحران انرژی
- فلسفه قیام عاشورا احیای اسلام ناب بود
- شهیده چهار ساله از تفرش
- عزاداری نوجوانان ساوجی در سوگواره «احلی من العسل»
- گرامیداشت ۹ شهید رسانه جنایات اخیر رژیم صهیونیستی
- مشاهده بیشتر