درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «علیحسین بابایی»؛
راه شهدا، رهروان خستگیناپذیر میخواهد

در بخشی از وصیتنامه شهید «علیحسین بابایی» آمده است: راهی که شهید پیموده است رهروان خستگیناپذیر میخواهد. مبادا روزی برسد که اسلحه شهید بر زمین بماند که ان شاءالله آن روز نخواهد آمد.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام علی حسین بابایی متولد آذر ۱۳۴۵ در اراک دیده به جهان گشود، پس از ۱۶ماه رشادتهای فراوان در اردیبهشت ۱۳۶۶ در عملیات کربلای هشت در منطقه باغ رضوان شلمچه به شهادت رسید، پیکر مطهرش در گلزار شهدای شهر اراک به خاک سپرده شد.
بخشی از وصیتنامه شهید:
راهی که شهید پیموده است رهروان خستگیناپذیر میخواهد. مبادا روزی برسد که اسلحه شهید بر زمین بماند که انشاءالله آن روز نخواهد آمد. پیام دیگری که تمام شهدا دارند این است که هیچگاه از امام خمینی که همان اسلام است دور نشوید و همیشه برای سلامتی و طول عمر این یگانه محور وحدت اقشار اسلامی دعا کنید و طرفدار ولایت فقیه باشید که همین سعادت شما را تضمین میکند واین شما را بس است که قانون الله بر جامعه حکومت کند. به گفته امام قدر این نعمت الهی را بدانید که این بزرگترین نعمت است.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- تکمیل زنجیره آبرسانی به روستاهای «مرزیجران» و «شانق»
- ابهت آمریکا و رژیم صهیونیستی شکسته شد
- فتح تاریخی ایران در نبرد نابرابر
- مقاومت را از مکتب امامحسین (ع) آموختهایم
- عاشورا مکتبی زنده برای همه عصرها است
- مسیر خدمت به مردم باز است
- راه امام حسین (ع)، مسیر عزت امت اسلامی
- روایت اشک و اتحاد در اجتماع عاشورائیان
- تعزیه حماسی گروه خاک در ساوه
- نوجوانانی که چادر عاشقی برپا کردند
- مشاهده بیشتر