رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
وصیت‌نامه شهید «محمدتقی جوادی»؛

آرمان‌های انقلاب را حفظ کنید

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «محمدتقی جوادی» آمده است: بر امت شهید‌پرور واجب است و قدر و منزلت واقعی این شهیدان را بدانند و در حفظ آرمان‌های انقلاب کوشا باشند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام محمدتقی جوادی در نهم شهریورماه سال ۱۳۴۲ در روستای هرانکله از توابع شهرستان خمین و در خانواده‌ای روستایی که پر کار بودند و تلاش‌گر دیده به جهان هستی گشود، در سپاه ناحیه خمین مشغول به کار شد و مسئولیت گروهان در گردان روح‌الله را به عهده گرفت و در عملیات والفجر ۴ در تاریخ سیزدهم آبان‌ماه سال ۱۳۶۲ بر اثر اصابت ترکش به شکمش به شهادت رسید. او در محیطی زندگی کرد که تاثیر زیادی از خانواده گرفت، می‌گفت: «به یاد خدا باشید و نمازتان را سر وقت بخوانید».

پیکر مطهرش را در گلزار شهدای خمین و در کنار دیگر هم‌رزمان و دوستانش به خاک سپردند تا محلی برای رفت و آمد ملائک باشد.

بخشی از وصیت‌نامه شهید: همانند زینب (س) عمل نمایند و هم اکنون بر امت شهیدپرور واجب است و قدر و منزلت واقعی این شهیدان را بدانند و در حفظ آرمان‌های انقلاب کوشا باشند و زمینه را جهت ظهور حضرت مهدی (عج) مهیا سازند.

انتهای خبر/

1403-08-26 00:05 شماره خبر : 9482

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.