درباره نویسنده
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارتبهداشت خبر داد:
کاهش مصرف غلات جزو ۸ عامل خطر مرگ

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، اظهار کرد: کاهش مصرف غلات کامل در ایران جزو هشت عامل خطر مرگ زود هنگام در سال ۲۰۱۹ بوده است بنابراین احیای نان کامل ضرورت دارد.
به گزارش «دیارآفتاب»؛ احمد اسماعیل زاده، صبح امروز در همایش احیای نان کامل در اراک گفت: دانشگاه علوم پزشکی اراک پیشروترین دانشگاه در خصوص احیای نان کامل در کشور است و موفقیت دانشگاه علوم پزشکی اراک در احیای نان و غلات کامل میتواند راهگشای سایر دانشگاهها در کشور باشد.
وی، با اشاره به سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی که در اوایل اردیبهشت ماه سالجاری مصوب شده است؛ افزود: تصویب این سند، نشان از اهمیت تغذیه و امنیت غذایی برای سیاستگذاران است بنابراین تمامی همکاران باید برای رسیدن به هدف این سند و بهبود کیفیت سلامت نان تلاش کنند.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، اظهار کرد: کاهش مصرف غلات کامل در ایران جزو هشت عامل خطر مرگ زود هنگام در سال ۲۰۱۹ بوده است بنابراین احیای نان کامل ضرورت دارد.
اسماعیل زاده، خاطرنشان کرد: نان و امنیت غذایی خانوارها از جایگاه ویژهای برخوردار است و بخش مهمی از غذای اصلی و پایه مردم جهان را تشکیل میدهد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، گفت: براساس نتایج آخرین طرح جامع الگوی مصرف مواد غذایی خانوار و وضعیت تغذیهای کشور در ایران، مصرف سرانه نان معادل ۱۱۷ کیلوگرم در سال است.
وی، در پایان به رفع مشکلات بهداشتی در فرآیند نان اشاره کرد و گفت: ورود دبیرخانه اصل ۹۰ قانون اساسی و مجلس شورای اسلامی از مسائل حائز اهمیت در این زمینه است که میتواند اقدام مهمی در پیشبرد امور بحث نان و غلات کامل، داشته باشد.
علیرضا امانی، نیز در همایش احیای نان کامل در اراک با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم و وزیر بهداشت در احیای نان کامل، گفت: اتمام طرحهای نیمه تمام قبلی از جمله وظایف دولت حاضر است که سند احیای نان کامل یکی از سندهای نیمه کاره است.
وی، ادامه داد: اهمیت نان کامل و تبلیغات در مصرف آن را نباید طوری جلوه بدهیم که جواب عکس بگیریم زیرا آثار تبلیغات در مصرف نان کامل قطعاً در سالهای بعد نمایان خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، افزود: نهضت نان کامل صرفاً در حوزه وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی نیست و نیاز به هم افزایی در بین تمام دستگاهها دارد و همه باید تلاش کنند که این نهضت به درستی ادامه پیدا کند.
امانی، در پایان از سایر مسئولین در حوزه وزارت بهداشت، اداره غله و استانداری خواست تا نیت افراد سودجویی را که قصد سودجویی از فرآیند اصلی نهضت نان کامل را دارند، کنترل و پیگیری نمایند.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- پروردگارا نیرویی توانا به ما عطا کن
- سوره «بقره» آیه ۱۰۲ تا ۱۰۵
- تاسوعای فراهان بیعت با ولایت
- شهر ساوه در سوگ شب عاشورا
- زنجیرزنی زیر سایهی علم عباس (ع) در تلخاب
- کاروان غم هیات رزمندگان اسلام در اراک
- آئین سنتی چهارپایهخوانی در ساوه اجرا شد
- تعزیه حضرت عباس در تفرش
- مراسم تاسوعای حسینی در ساوه
- تاسوعای حسینی در اراک با حضور پرشور مردم
- مشاهده بیشتر