رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
امام جمعه موقت اراک:

امام باقر(ع)، در علم سرآمد بود

امام جمعه موقت اراک با اشاره به اینکه امام محمد باقر(ع)، در علم، زهد، عظمت و فضیلت سرآمد بود گفت: امام باقر(ع) همچنین به توسعه حلقه درسی و تربیت نخبگان علمی پرداخت.

حجت‌الاسلام کاظم سپاسی، در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ ضمن تسلیت به‌مناسبت شهادت حضرت امام محمد باقر(ع) گفت: همه‌ی امامان بزرگوار، امام محمد باقر(ع) را مقید سجایای اخلاقی و دارای اوصاف الهی می‌دانستند.

وی پیرامون سیره امام محمد باقر(ع) افزود: هنگامی که برخی افراد این امام بزرگوار را مورد توهین قرار می‌دادند، آن حضرت با حلم، بردباری و صبر با آن‌ها برخورد می‌کردند.

امام جمعه موقت اراک بیان کرد: آرامش در زندگی در گروی وجود بردباری و بخشش است و باید از سیره اهل بیت(ع) الگو گرفت.

سپاسی عنوان کرد: تلاش برای کسب رزق و روزی حلال یک از ویژگی‌های امام محمد باقر(ع) با توجه به جایگاه امامتشان است، زیرا زحمت کشیدن در طلب روزی حلال، تلاش برای آخرت است.

وی اظهار کرد: سیره عملی اخلاقی در همه اهل بیت دیده می‌شود که اخلاقی نیکو داشتند و جامعه نیازمند این اخلاق نیکو از همه مردم به تبع اهل بیت(ع) است.

امام جمعه موقت اراک خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های امام باقر(ع) تعادل رفتاری در مسیر زندگیشان بود، بدان معنا که توصیه کردند اگر عده‌ای از شما تقدیر کردند بی‌اندازه مغرور و اگر نکوهش کردند خشمگین و بی‌انگیزه نشوید.

سپاسی تصریح کرد: امام محمد باقر(ع)، در علم، زهد، عظمت و فضیلت سرآمد بود و همچنین به توسعه حلقه درسی و تربیت نخبگان علمی پرداخت.

وی بیان کرد: برگزاری جلسات بسیار درس، بحث و شرکت حضرت در زمینه‌های مختلف علمی به اندازه‌ای بود که او به عنوان باقرالعلوم شناخته می‌شد و بسیاری از مردم برای نشان دادن احترام و پرسش سوالات خود به محضر او می‌آمدند.

امام جمعه موقت اراک درخصوص سیره خانوادگی امام باقر(ع) عنوان کرد:  امربه‏‌معروف و تربیت در خانواده، حکمت بخشى و علم‌گسترى، ادب همسفری، بخشش گسترده، همراهى با خدمتکاران،  گذشت در خانواده، احترام به غذا، بردبارى و آراستگى از سیره زندگی امام محمد باقر(ع) است.

سپاسی اظهار کرد: مردم باید در جامعه به نحوی رفتار کنند که ارزش‌ها و اصول اخلاقی برتر را به نمایش بگذارند، زیرا توجه به لطایف و نکات ظریف اخلاقی که از آن به عنوان آداب تعبیر می‌شود، به ما کمک می‌کند تا رفتار و برخورد اجتماعی بهتری داشته باشیم که امام باقر(ع) بر این اصول استوار بودند.

انتهای خبر/

1403-03-25 07:08 شماره خبر : 5917

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.