درباره نویسنده
امام جمعه ساوه:
امام حسین(ع) مفسر حقیقی معنای زندگی است

امام جمعه ساوه گفت: امام حسین(ع) زندگی را به درستی برای انسانها معنا کرد، در حرکت امام حسین(ع) حرکت زمینی و گرایش خاکی و فرشی وجود ندارد و تمام انگیزههای امام عرش بود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از نار خبر؛ حجتالاسلام جعفر رحیمی در خطبههای این هفته نماز جمعه شهرستان ساوه؛ اظهار کرد: یکی از سنتهای مهم پیامبر اکرم(ص) توصیه به یاد و نام امام حسین (ع) است. وی، قبل از شهادت امام حسین(ع) برای عزای امام حسین(ع) اشک ریخته است و این سنت بزرگ را نیز ائمه معصومین ادامه دادهاند به طوری که یکی از راههای میانبر برای رسیدن به هدف، راه امام حسین(ع) است.
وی افزود: زیارت امام حسین یک عبادتی است که نظیر ندارد به هر میزان که با عاشورا آشنا شویم معنای زندگی را بهتر میتوان فهمید زیرا عاشورا به زندگی انسانها عمق و جهت میدهد.
خطیب جمعه ساوه با اشاره به مفاهیم بسیار بالا زیارت عاشورا تصریح کرد: انصاف این است که سیر و سلوک، منازل و مقامات سیر و سلوک در این زیارت عاشورا مشهود و ملموس است و در متن قُدسی و الهی زیارت عاشورا، دعاها و درخواستهایی از بارگاه الهی تعلیم داده شده است که بسیار عرشی و متعالیاند و میتوان گفت هر کدام از آنها، به مثابه مقامی از مقامات عبودیت الهی و سیر و سلوک الی الله با جذبه حضرت مولی الکونین، امام حسین(ع) است.
حجت الاسلام رحیمی تأکید کرد: امام حسین(ع) زندگی را به درستی برای انسانها معنا کرد، در حرکت امام حسین(ع) حرکت زمینی و گرایش خاکی و فرشی وجود نداردو تمام انگیزههای امام، عرش بود.
وی با اشاره به مقام معرفت اهل بیت(ع) گفت: این مقام فتح الباب همه مقامات متعالی انسانی است و انسان با نردبان معرفت به تمام سطوح عالی که برای انسان کامل است نائل میشود و به بیان پیامبر(ص): «هر كه خداوند با شناخت اهل بیت من و ولایتایشان بر او منّت نهاده باشد خداوند همه خیر را براى او جمع آورده است.
حجت الاسلام رحیمی تصریح کرد: مقام معِیَّت و همراهی با اولیاء الله(ان یجعلنی معکم فی الدنیا و الآخرة؛ مع امام منصور). در ادامه مقام معرفت، مقام معیت است که از نعمتهای ویژه الهی به بندگان ویژه است.
امام جمعه ساوه در ادامه گفت: اینکه ما مصیبت حضرت را، مصیبت خودمان بدانیم و برای این دانستن و فهم خدا را تحمید میکنیم(الحمد لله علی عظیم رزِیّتی)، مقام عظیمی است و از درسهای بزرگ زیارت عاشورا، همین یکی شدن با اهل بیت است، تا از این طریق، به شجره طیبه متصل شویم.
وی همچنین عنوان کرد: خونخواهی سیدالشهداء(ع) یکی از شئونات ربوبی حضرت حق و افعال الهی است: «إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِینَ مُنْتَقِمُونَ»(سجده: ۲۲) و انسانی که این شأن الهی را در مأموریتش داشته باشد، قطعاً به مقامات بالای خلیفةاللهی نائل آمده است؛ از این رو خونخواهِ اصلی حضرت سیدالشهداء(ع)، حضرت خلیفة الله الاعظم، امام زمان(عج) است، لذا اینکه کسی بخواهد خونخواه امام حسین(ع) باشد، در حقیقت در حال طلب مقام بسیار بالایی است.
امام جمعه ساوه در پایان با اشاره به برترین و بهترین راه دستیابی به مقام محمود گفت: بهترین راه دستیابی به این مقام، وجه الله شدن و مظهریت اسما و صفات الهی است که از عوامل مهم آن بهرهمندی از فیض سحر است. همچنان که امام عسکری(ع) میفرماید: وصال و قرب به خداوند سفری است كه جز با مَركب قرار دادن شب، بدست نمیآید وهرچند خود شفاعت شدن، یک مقامی است که به هر کسی نمیرسد اما ما در زیارت عاشورا مقامی بالاتر از شفاعت شدن طلب میکنیم و آن هم مقام شفاعت کردن است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
- فرمانده سپاه ناحیه خمین معرفی شد
آخرین اخبار
- راه شهدای هستهای با دانشمندان جوان ادامه مییابد
- ایستادگی در برابر ظلم مایه برکت ایران است
- حضرت زهرا (س) مدافع راستین ولایت
- کشف 187 هزار نخ سيگار قاچاق در ساوه
- دست قدرتمند نیروی مسلح، رژیمصهیونیستی را رها نمیکند
- رضا به قضای خدا
- مکتب غدیر یک مسیر هدایت اجتماعی است
- اتحاد و همبستگی جامعه، نتیجه پذیرش ولیفقیه است
- بیدار و چشم بصیرت داشته باشید
- سوره «تکاثر» آیات ۱ تا ۸
- مشاهده بیشتر