رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1403/10/12 Wednesday - 2025 01 January الأربعاء ، 1 رجب ، 1446
ساعت
1403-10-09 13:52 شماره خبر : 10576 https://diyareaftab.ir/short/VJbn7 0
در میزگرد «دیار آفتاب» مطرح شد؛

تجربه تاریخی حماسه ۹ دی نشان داده است که اگر بصیرت و آگاهی عمومی کاهش یابد و جهاد تبیین به‌درستی صورت نگیرد، جامعه در برابر این هجمه‌ها آسیب‌پذیر خواهد بود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» یوم‌الله ۹ دی، روز بصیرت، تجدید میثاق امت با ولایت و نماد حماسه‌ای ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است، این حماسه‌ نشان‌دهنده اتحاد ملت ایران در دفاع از آرمان‌های اسلامی و مقابله با فتنه‌گری دشمنان داخلی و خارجی است.

دیار آفتاب میزگردی را با موضوع «بصیرت ملت ایران در برابر توطئه‌های دشمنان» با حضور محمدجواد یاری کارشناس مسائل سیاسی و سید مسیح قائم‌مقامی دبیر جمعیت  پیشرفت و  عدالت مرکزی برگزار کرد.

بصیرت ابزار کلیدی در مسیر انسجام ملی است

محمدجواد یاری در این میزگرد در خصوص حماسه ۹ دی گفت: ۹ دی‌ماه به عنوان روز بصیرت، نمادی از نقش برجسته مردم در خنثی‌سازی فتنه‌ها و توطئه‌هایی است، که انقلاب اسلامی ایران طی دهه‌های گذشته تجربه کرده است.

وی بیان کرد: حضور آگاهانه مردم در تمامی مراحل انقلاب، از شکل‌گیری تا مدیریت جنگ و مقابله با فتنه‌ها، عامل اصلی حفظ استقلال و امنیت ایران بوده است و مردم با بصیرت خود توانستند توطئه‌هایی همچون فتنه ۸۸ را خنثی کرده و دشمن را به عقب‌نشینی وادارند.

کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: بصیرت مردم، شناخت حق از باطل و آگاهی نسبت به شگردهای دشمن نقش کلیدی در مهار توطئه‌های دشمنان دارد، بنابراین این مسئولیت بر عهده حکومت، رسانه‌ها و نخبگان است که سطح آگاهی عمومی را تقویت کنند.  

یاری افزود: اگر مردم از ماهیت توطئه‌های دشمن آگاه نباشند، به سرنوشت شوم کشورهایی مثل سوریه و برخی کشورهای دیگر دچار خواهند شد و ممکن است امنیت، جان، مال و تمامیت ارضی ایران با خطر مواجه شود.

وی تصریح کرد: امروز، یکی از ابزارهای دشمن در جنگ شناختی، استفاده از پلتفرم‌های اجتماعی است، که با هدف ایجاد شبهه و تحریف، ارزش‌های دینی و انقلابی را در میان مردم تضعیف می‌کنند.  

کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: تخریب ایدئولوژی‌های دینی، حمله به اعتقادات و ترویج سبک زندگی غربی، از جمله تلاش‌های آنان برای تضعیف ایمان و انسجام ملت ایران است، این اقدامات می‌تواند موجب کاهش مشارکت مردمی در انتخابات و مسائل کلان کشور شود.

یاری بیان کرد: برای حفظ انقلاب اسلامی ایران، باید به تقویت سه رکن اصلی مردم، ایدئولوژی و رهبری پرداخت و امنیت ملی و فرهنگ جامعه ایران نیز نیازمند سیاست‌گذاری دقیق و جلوگیری از نفوذ دشمن است.  

وی در پایان اظهار کرد: صرفاً برگزاری مراسم و نمایش‌های صوری نمی‌تواند مانع تحقق اهداف دشمن در سرنگونی و نابودی ایران شود، بنابراین بصیرت ابزار کلیدی در مسیر حفظ ارزش‌ها و انسجام ملی است.

۹ دی نماد ایستادگی در برابر توطئه‌ها بود

سید مسیح قائم مقامی در این میزگرد در خصوص حماسه ۹ دی و حضور پرشور مردم گفت: حماسه ۹ دی، به‌عنوان روز بصیرت و میثاق با ولایت، نماد ایستادگی ملت ایران در برابر جریان‌های رسانه‌ای دشمن و هجمه‌های روانی آن‌ها است.  

وی بیان کرد: رویداد تاریخی حماسه ۹ دی نشان داد که مردم ایران با درک صحیح و هوشیاری، اجازه نخواهند داد، حقیقت توطئه و نقشه‌های شوم دشمن در سایه پروپاگاندای رسانه‌های معاند گم شود.

دبیر جمعیت پیشرفت و عدالت استان مرکزی عنوان کرد: در سال‌های اخیر، دشمنان با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای و تولید محتواهای دروغین، سعی در وارونه جلوه دادن واقعیت‌ها داشته‌اند.

قائم‌مقامی در رابطه با نمونه‌هایی از اقدامات معاندین در وارونه جلوه دادن واقعیت افزود: سناریوسازی‌های جعلی و انتشار اخبار کذب، همچون ماجرای ادعای زندان‌های خیالی در سوریه، نشان می‌دهد که جریان رسانه‌ای معاند با طراحی‌های پیچیده، به دنبال ایجاد موج‌های روانی و تخریب افکار عمومی است.

وی تصریح کرد: تجربه تاریخی حماسه ۹ دی نشان داده است که اگر بصیرت و آگاهی عمومی کاهش یابد و جهاد تبیین به‌درستی صورت نگیرد، جامعه در برابر این هجمه‌ها آسیب‌پذیر خواهد بود.  

دبیر جمعیت پیشرفت و عدالت استان مرکزی اظهار کرد: مقام معظم رهبری بارها بر اهمیت جهاد تبیین و روشنگری وقایع تأکید داشته‌اند، ایشان هشدار داده‌اند که در صورت نبود تحلیل و تبیین دقیق، دشمن می‌تواند با پمپاژ اخبار کذب و عملیات روانی، افکار عمومی را به سمت دلخواه خود هدایت کند.

قائم‌مقامی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: از دید رهبر معظم انقلاب، تأکید بر نقش جوانان و آگاهی‌بخشی به آنان اهمیت ویژه‌ای دارد، بسیاری از حوادث گذشته نشان داده‌اند که افراد ناآگاه به‌راحتی تحت تأثیر اخبار دروغین قرار گرفته و به اقداماتی احساسی و ناپسند دست زده‌اند، برای مثال در ۹ دی ماه ۱۳۸۸بعضی از جوانان به ارزش‌های والای اهل‌بیت و مکتب عاشورا بی‌احترامی نمودند در حالی که این جوانان هیئتی و در خانواده‌هایی مذهبی رشد کرده بودند.  

وی در پایان بیان کرد: حماسه ۹ دی یادآور این است که ملت ایران با بهره‌گیری از بصیرت توانسته است حقیقت را از دروغ تشخیص دهد و در برابر پروپاگاندای دشمن ایستادگی کند، امروز نیز وظیفه همه دلسوزان انقلاب، تبیین وقایع و جلوگیری از تأثیرگذاری این هجمه‌های رسانه‌ای بر افکار عمومی است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
آخرین اخبار