گزارش تصویری؛
بهمناسبت نیمه شعبان قنادان تفرشی اقدام به پخت کیک ۱۹ طبقه کردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب» به نقل از «ندای تفرش» محمد صیادی قناد کیک ۱۹ طبقه گفت: این کیک در ۱۹ طبقه و با وزن تقریبی ۵۰۰ کیلوگرم پخت شده است.
وی ادامه داد: این کیک در مدت ۱۲ ساعت و همت ۳ قناد، محمد صیادی، یدالله ابراهیمی و محمدرضا صیادی تهیه شده است که بخشی از هزینههای این کیک توسط خیرین تامین شده است.
همچنین در شب نیمه شعبان و میلاد آخرین منجی بشریت مردم تفرش در خیابانها اقدام به برگزاری جشن و پخش شیرینی کردند.
برچسبها:
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!