رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1404-01-29 14:25 شماره خبر : 12886 https://diyareaftab.ir/short/erYKp
امام جمعه ساوه:

امام جمعه ساوه گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان ارشد سه قوه، بر لزوم استقلال کشور در بخش‌های مختلف تاکید و نسبت به طراحی جنگ روانی دشمن هشدار دادند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب »به نقل از «نار خبر» حجت‌الاسلام جعفر رحیمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان ساوه با اشاره به روز ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ارتش پشتوانه‌ای الهی دارد و ۵۰ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده است و با ساختاری بومی، ولایی، انقلابی و مردمی، اکنون قدرتمندترین ارتش منطقه شده است و به پیشرفت‌های عظیمی در خودکفایی دست یافته است.

رحیمی در ادامه به دیدار مسئولان ارشد سه قوه با رهبر معظم انقلاب اشاره و بیان کرد: رهبر انقلاب در این دیدار بر ضرورت پیگیری امور کشور و تحقق شعار سال تاکید کردند و همچنین درباره مذاکرات جاری در عمان و جنایات رژیم صهیونیستی نکاتی مهم را مطرح کردند.

رحیمی خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب در خصوص مذاکرات عمان فرمودند که کشور نباید امور خود را به این مذاکرات گره بزند. ایشان با اشاره به تجربیات گذشته مانند برجام، تاکید کردند که کشور باید در بخش‌های مختلف مانند صنعت، کشاورزی و فرهنگ مستقل عمل کند و مذاکرات را با دید منطقی دنبال کند.

وی گفت: رهبر انقلاب نسبت به طراحی احتمالی جنگ روانی دشمن و دروغ‌پردازی‌های رسانه‌ای هشدار دادند. ایشان گفتند که باید برای مقابله با عملیات روانی دشمن آماده بود و تاکید کردند که نباید از پیشرفت یا عدم پیشرفت مذاکرات به راحتی نتیجه‌گیری کرد.

رحیمی بیان کرد: پس از ارتحال امام خمینی (ره) و انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رهبر، مشی و سیره بنیانگذار جمهوری اسلامی در مدیریت کشور ادامه یافت.

امام جمعه ساوه تصریح کرد: روش‌های مدیریتی امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) دارای شباهت‌های اصولی و اساسی است. در شرایط بحران‌زده، جمهوری اسلامی همواره در فضای تصمیم‌گیری سیاسی خاصی قرار دارد که شامل سازمان‌دهی، برنامه‌ریزی و استراتژی‌ است.

وی تاکید کرد: این فضا نتیجه طبیعی انقلابی است که در پی تحقق آرمان‌های متعالی خود، با دوستان کم‌قدرت و دشمنان قوی مواجه است.تصمیم‌گیری در شرایط بحرانی نیازمند مدیرانی آگاه، هوشمند، مدبر و جامع‌نگر است.

رحیمی تاکید کرد: در جمهوری اسلامی ایران، عبور از بحران‌ها و تبدیل آن‌ها به فرصت‌های مغتنم از شاخصه‌های مهم دیپلماسی کشور بوده است. این توانمندی در مدیریت بحران‌ها، به‌ویژه در مواجهه با تهدیدات نظامی، فرهنگی و اقتصادی، نتیجه تسلط و احاطه رهبران انقلاب بر مسائل مختلف است.

وی عنوان کرد: امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) همواره با درک دقیق شرایط و نیازهای جامعه، توانسته‌اند بهترین تصمیمات را اتخاذ کنند و حضرت امام و مقام معظم رهبری علاوه بر تسلط بر مسائل نظامی و سیاسی، شناخت عمیقی از نیازهای نسل جوان، مطالبات دانشگاه‌ها، بایسته‌های حوزه‌های علمیه و دغدغه‌های نیروهای انقلاب داشتند.

رحیمی در ادامه گفت: این شناخت جامع، به‌ویژه در زمینه‌های راهبردی و کاربردی، باعث شده که تصمیم‌گیری‌های آن‌ها همواره متناسب با شرایط زمانه و نیازهای کشور باشد. در کنار این موارد، مشورت، استقامت، صبر و متانت در شیوه‌های مدیریتی از ویژگی‌های بارز این دو بزرگوار بوده است.

وی اظهار کرد: یکی از ابعاد منحصر به‌فرد مدیریت این دو امام بزرگوار، ابعاد عرفانی و معرفتی آن‌ها است. ایمان عمیق به خدا، باور به وعده‌های صادق الهی و اعتقاد راسخ به رسالت الهی خود، از ارکان اصلی تصمیم‌گیری‌های ایشان بود که باعث شد که در سخت‌ترین شرایط نیز توانایی برگزاری مدیریت موفق و اصولی کشور را داشته باشند.

امام جمعه ساوه عنوان کرد: امروزه جمهوری اسلامی ایران در محاصره منطقه‌ای پیچیده‌ای قرار دارد که شامل تهدیدات از سوی گروه‌هایی چون طالبان، داعش، و دشمنان منطقه‌ای است. در این شرایط، تنها راه مقابله با تهدیدات، حفظ وحدت درونی و همبستگی ملی است.

وی افزود: بدون وحدت، کشور در برابر خطرات و تهدیدات داخلی و خارجی آسیب‌پذیر خواهد بود و همچنین، توجه به فرمان رهبری و مراقبت از قلم و بیان، به‌ویژه در مواقع حساس، امری ضروری است. هرگونه سخن و عمل اشتباه می‌تواند در خدمت دشمنان نظام قرار گیرد و به این ترتیب باید از هر گونه اقدام نابجا خودداری کرد.

خطیب جمعه ساوه بیان کرد: مهم‌ترین دغدغه امروز، تأکید بر شعار سال و سرمایه‌گذاری برای تولید است که باید دغدغه اصلی دولت و مسئولان قرار گیرد. تنها با سرمایه‌گذاری مؤثر در تولید می‌توان به استقلال اقتصادی دست یافت و در برابر فشارهای اقتصادی مقاوم‌تر شد. این مسئله باید در اولویت تصمیم‌گیری‌های اقتصادی قرار گیرد.

وی گفت: مسئولیت‌ها باید به کسانی سپرده شود که ویژگی‌های ضروری همچون جهان دانی، جهانداری و جهان‌آرایی را دارند. بدون درک صحیح از شرایط و مدیریت درست، هیچ مسئولی نمی‌تواند کشور را به درستی هدایت کند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.