رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1402-06-17 12:21 شماره خبر : 76 https://diyareaftab.ir/short/4yQl4
نماینده مردم‌ تفرش در مجلس:

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس گفت: در جمعه خونین ۱۷ شهریور در بی‌سابقه‌ترین تظاهرات خیابانی، قدرت مردم به نمایش گذاشته شد و تبلور وحدت مردم بود.

به گزارش دیار آفتاب؛ ولی الله بیاتی، نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس در گفتگو با فراهان خبر، با اشاره به اینکه قیام ۱۷ شهریور یکی از تاثیرگذارترین حرکت‌های مردم برای رسیدن به پیروزی بود، گفت: در ۱۷ شهریور یا جمعه خونین، کشتار مردم بی‌گناه توسط رژیم شاهنشاهی اتفاق افتاد و یک نقطه عطفی در سقوط رژیم شاهنشاهی و سرعت بخشیدن به پیروزی انقلاب اسلامی بود.

وی افزود: واقعه آتش‌سوزی سینما رکس آبادان در ۲۸ مرداد سبب شد تا پایه‌های رژیم پهلوی سست شود و بی‌عدالتی رژیم پهلوی و وجود فساد گسترده در ارکان رژیم سبب تشدید مبارزات علیه رژیم پهلوی شد و با کشتار رژیم در ۱۷ شهریور آتش خشم مردم برافروخته‌تر شد و انقلابیون در حرکت خود مصمم‌تر شده و سرعت جریان انقلاب شتاب بیشتری گرفت.

بیاتی اظهارکرد: در جمعه خونین ۱۷ شهریور در بی‌سابقه‌ترین تظاهرات خیابانی، قدرت مردم به نمایش گذاشته شد و تبلور وحدت مردم بود.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس گفت: آنچه که از اول انقلاب اسلامی تا به امروز مهم است، حضور مردم در صحنه‌های انقلاب اسلامی است و تنها حضور مردم و این انسجام سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد.

وی خاطرنشان‌کرد: امروز هم اگر حاکمیت و نظام جمهوری اسلامی ایران در دنیا مطرح هستند به‌خاطر حضور چشمگیر مردم در صحنه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و… است و مسئولین هم باید در خدمت مردم باشند تا زمانی که مردم با حاکمیت باشند هیچ قدرتی نمی‌تواند به این نظام ضربه بزند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.