درباره نویسنده
گزارش تصویری؛
قیام اراکیها در راهپیمایی روز قدس

مردم اراک در روز قدس به صحنه آمدند تا بار دیگر حمایت خود را از مظلوم اعلام کرده و انزجار جهانی را از رژیم صهیونیستی سر دهند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» مسیر راهپیمایی روز قدس در اراک مملو از مردان و زنانی است که آمدهاند در بیست و هفتمین روز از ماه ضیافت الهی حمایت خود را از فلسطینیهای ستمدیده اعلام و از ظالمان روزگار و مستکبران عالم اعلام برائت و بیزاری کنند.
در این راهپیمایی شرکتکنندگان با خشم و عصبانیت تمام خواستار وحدت امت اسلامی در برچیدن بساط قصاب روزگار و رژیم صهیونیستی در منطقه شده و از آمریکا و اروپا خواستند تا حمایت و پشتیبانی خود را از این رژیم جعلی و کودککش برداشته و اجازه دهند تا خاورمیانه به آرامش رسیده و مردم مظلوم فلسطین در زادگاه و سرزمین اجدادی خود سکونت کنند.
شرکتکنندگان در راهپیمایی روز قدس در اراک در حالی از جوامع جهانی به خاطر سکوت مرگبار انتقاد کردند که همراهی آنها با کشتار بی رحمانه در غزه و رفح نمایشی از دموکراسی دروغین غرب و آمریکای جنایتکار است.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ابهت آمریکا و رژیم صهیونیستی شکسته شد
- فتح تاریخی ایران در نبرد نابرابر
- مقاومت را از مکتب امامحسین (ع) آموختهایم
- عاشورا مکتبی زنده برای همه عصرها است
- مسیر خدمت به مردم باز است
- راه امام حسین (ع)، مسیر عزت امت اسلامی
- روایت اشک و اتحاد در اجتماع عاشورائیان
- تعزیه حماسی گروه خاک در ساوه
- نوجوانانی که چادر عاشقی برپا کردند
- شور حسینی در مساجد ساوه
- مشاهده بیشتر