رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1402-08-02 09:21 شماره خبر : 968 https://diyareaftab.ir/short/V9MxV

مسابقات پاراآسیایی هانگژو و در رشته تیراندازی با کمان پیگیری و کمانداران کشورمان در مرحله حذفی به مصاف رقبای خود رفتند.

به گزارش «دیارآفتاب»؛ علی سینا منشازاده در یک شانزدهم نهایی مسابقات کامپوند به مصاف نماینده هنگ‌کنگ رفت و با نتیجه ۱۴۵بر ۱۳۳ به پیروزی رسید. وی در یک هشتم نهایی به مصاف نماینده ژاپن رفت و با نتیجه ۱۴۸ بر ۱۳۸به پیروزی رسید. منشازاده در یک چهارم نهایی به مصاف نماینده چین رفت و پس از تساوی ۱۴۴ -۱۴۴ در تیر طلایی موفق به شکست این حریف شد و راهی نیمه‌نهایی شد.

وی روز جمعه در نیمه‌نهایی به مصاف کمانداری از اندونزی می‌رود.

هادی نوری در یک هشتم نهایی مسابقات کامپوند به مصاف کمانداری از کره‌جنوبی رفت و با نتیجه ۱۴۳ بر ۱۳۷ به برتری رسید. نوری در یک چهارم نهایی به مصاف نماینده هند رفت و با نتیجه ۱۴۶ بر ۱۳۷ شکست خورد و از صعود به نیمه‌نهایی بازماند.

محمدرضا عرب عامری در یک هشتم نهایی مسابقات ریکرو به مصاف کمانداری از مغولستان رفت و با نتیجه ۷ بر ۳ به پیروزی رسید. وی در یک چهارم نهایی به مصاف نماینده ژاپن رفت و با نتیجه ۶ بر ۲ شکست خورد از صعود به نیمه‌نهایی بازماند.

غلامرضا رحیمی دیگر نماینده کشورمان در یک هشتم نهایی مسابقات ریکرو به مصاف کمانداری از هند رفت و با نتیجه ۶ بر ۲ به برتری رسید. رحیمی در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف نماینده چین‌تایپه رفت و با نتیجه ۷ بر ۳ به پیروزی رسید و راهی نیمه‌نهایی شد. وی روز جمعه در نیمه نهایی به مصاف کمانداری از چین می‌رود.

محمدرضا زندی در ماده W۱ یک چهارم نهایی با نتیجه ۱۳۶ بر ۱۲۹ به برتری رسید و راهی نیمه‌نهایی شد. زندی شنبه و در نیمه نهایی به مصاف کمانداری از چین می‌رود.

ایرنا

انتهای پیام/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.