رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1403/11/02 Tuesday - 2025 21 January الثلاثاء ، 21 رجب ، 1446
ساعت
1403-11-02 09:57 شماره خبر : 10594 https://diyareaftab.ir/short/463Ww
معاون دانشگاه علوم‌پزشکی اراک:

معاون دانشگاه علوم‌پزشکی اراک گفت: اضافه‌وزن و چاقی اگر کنترل نشود، قدرت بارداری را کاهش می‌دهد.

علی یادگاری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در خصوص بیماری اضافه‌وزن بانوان و آقایان در جامعه گفت: یکی از مشکلات سلامتی در جامعه وجود افراد زیادی است که دارای اضافه‌وزن و چاقی هستند که باعث می‌شود بیماری‌های گوناگون به دلیل نداشتن تناسب وزن، به این افراد غلبه کند و آن‌ها را دچار مشکل سازد.

وی افزود: دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی و عروقی و انواع سکته‌ها، نمونه‌هایی از بیماری‌هایی هستند که به دلیل وجود چاقی و اضافه‌وزن رخ می‌دهد.

معاون دانشگاه علوم‌پزشکی اراک بیان کرد: اضافه‌وزن در خانم‌ها بیشتر از آقایان رخ می‌دهد و این مسئله در سنین کودکی و نوجوانی هم بروز می‌دهد که دختران به نسبت بیشتر از پسرها به این سمت پیشروی می‌کنند.

یادگاری عنوان کرد: باید با ایجاد آموزش و راهکارهای مناسب، چاقی و اضافه وزن را در سطح جامعه در بین افراد کاهش دهیم زیرا عدم این کار تبعات عدم سلامتی و ایجاد نشدن افراد کارآمد برای حضوری موثر و فعال در جامعه می‌شود.

وی اظهار کرد: ارگان‌هایی مانند اداره صنعت، معدن و تجارت می‌تواند با کنترل و نظارت بر مواد غذایی مصرفی مردم که مضر سلامتی نباشد قدمی در مهار اضافه‌وزنی افراد در جامعه بردارد.

معاون دانشگاه علوم‌پزشکی اراک خاطرنشان کرد: با دادن آموزش به جامعه به آن‌ها یادآوری کنیم که چه مواد غذایی مضر بدن است مانند انواع نوشابه‌های گازدار، سوسیس و کالباس، روغن‌های غیر بهداشتی، تنقلات نمک‌دار و شیرینی‌جات قنددار که هرکدام به طریقی سلامت بدن را به خطر می‌اندازد.

یادگاری تصریح کرد: ایجاد تحرک و ورزش در سنین گوناگون یکی دیگر از راهکارهایی است که به‌علاوه تغذیه سالم می‌تواند تا حدی از بروز بیماری اضافه‌وزن و چاقی جلوگیری کند.

وی بیان کرد: خانم‌های خانه‌دار به دلیل عدم تحرک نسبت به آقایان، با انجام ورزش‌های خانگی و پیاده‌روی می‌توانند خود را از چاقی و اضافه‌وزن دورتر کنند.

معاون دانشگاه علوم‌پزشکی اراک اظهار کرد: اضافه‌وزن و چاقی اگر کنترل نشود، قدرت باردری را کاهش می‌دهد و منجر به ناتوانی در آن می‌شود مخصوصا در زایمان‌های دوم به بعد که با اضافه‌وزن احتمال وجود کیست در رحم افزایش میابد.

یادگاری خاطرنشان کرد: باید همه ارگان‌های دولتی با همت مردم کمک کنند که با ایجاد کنترل بر مواد غذایی و فراهم کردن رفاهیات ورزشی و فراغت، بیماری اضافه‌وزن در جامعه کمتر به چشم بخورد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.