رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1403-11-29 00:05 شماره خبر : 11684 https://diyareaftab.ir/short/4ywb0
وصیت‌نامه شهید «محمدقاسم شهوه‌ای»؛

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «محمدقاسم شهوه‌ای» آمده است: لطف خداوند به من عاصی که با شناخت مکتب و رهبر خود، توانستم در لباس مقدس اسلام درآمده و به جبهه حق علیه باطل بپیوندم، بی‌پایان شکرگزارم.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام محمدقاسم شهوه‌ای در اولین روز از تیرماه سال ۱۳۴۲ در روستای شهوه از توابع شهرستان اراک، در خانواده‌ای مذهبی دیده به جهان هستی گشود، پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عضویت این نهاد درآمد و از همین طریق هم به جبهه اعزام شد.
وی فرمانده دسته در گردان علی‌بن‌ابیطالب (ع) بود و ۵ ماه در جبهه با متجاوزین عراقی می‌جنگید که در فرجامی خونین در یازدهم اسفندماه سال ۱۳۶۲ در جزیرهٔ مجنون به شهادت رسید. پیکر مطهر شهید پس از سال‌ها سرگشتگی در وادی عشق پس از تفحص در سال۱۳۷۶ در گلزار شهدای روستای شهوه به خاک سپرده شد.

بخشی از وصیت‌نامه شهید: خدایا، تو را شکر می‌کنم که به من لطف کردی تا بتوانم مکتب خود را و رهبر خودم را بشناسم؛ این رحم تو بود که به من عاصی کردی که به من توفیق دادی تا در این لباس مقدس اسلام درآمدم و به جبهه حق علیه باطل آمدم.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.