حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
رفع نقاط حادثه‌خیز مرکزی با جدیت دنبال می‌شود
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی:

رفع نقاط حادثه‌خیز مرکزی با جدیت دنبال می‌شود

مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: رفع نقاط حادثه‌خیز استان مرکزی با جدیت دنبال می‌شود و سال گذشته ۳۲ نقطه حادثه‌خیز در محورهای استان رفع شد.

روح‌الله محسن‌زاده در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» با تأکید بر اهمیت راهبردی استان مرکزی در شبکه حمل‌ و نقل کشور گفت: قرار گرفتن استان مرکزی در مسیر کریدورهای شمال ـ جنوب و شرق ـ غرب، استقرار صنایع بزرگ و حجم بالای تردد خودروهای سنگین، ضرورت توسعه و ارتقای زیرساخت‌های جاده‌ای را دوچندان کرده است.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای ارتقای ایمنی راه‌ها بیان کرد: در سال گذشته، با همکاری استاندار، نمایندگان استان و پلیس راه، ۳۲ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مورد بررسی رفع شد. همچنین عملیات بهسازی و روکش آسفالت در محورهای تحت مدیریت استان با پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصد در کریدورهای مورد اشاره دنبال شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی اظهار کرد: استان مرکزی به دلیل موقعیت جغرافیایی و صنعتی خود، یکی از محورهای مهم جابه‌جایی کالا در کشور به شمار می‌رود و بخش قابل توجهی از ارتباطات جاده‌ای میان مناطق مختلف کشور از مسیر این استان انجام می‌شود. از همین رو، توسعه پایدار صنایع و استمرار فعالیت‌های اقتصادی استان، به برخورداری از شبکه راه‌های ایمن، استاندارد و متناسب با حجم ترافیک وابسته است.

محسن‌زاده با اشاره به وضعیت راه‌های استان افزود: در مجموع حدود ۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه در استان مرکزی وجود دارد که شامل ۲۵۹ کیلومتر آزادراه، ۵۶۷ کیلومتر بزرگراه، ۴۰۱ کیلومتر راه اصلی و ۷۳۹ کیلومتر راه فرعی است و بخش باقی‌مانده را راه‌های روستایی تشکیل می‌دهد.

وی عنوان کرد: این استان از نظر میزان تردد، جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد و در برخی محورهای آن، سهم خودروهای سنگین به‌مراتب بیشتر از میانگین کشوری است. به‌عنوان نمونه، در محور دلیجان ـ اصفهان سهم تردد بار سنگین به حدود ۵۰ درصد می‌رسد؛ در حالی که میانگین اعلام‌شده کشوری حدود ۱۶ درصد است. این تفاوت نشان می‌دهد که توسعه بزرگراه‌ها، آزادراه‌ها و سایر زیرساخت‌های متناسب با نیازهای حمل‌ونقل استان، ضرورتی جدی است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی افزود: تقاطع‌های غیر همسطحی مانند تقاطع سد الغدیر، راهجرد، گردنه سیبک و محمدآباد نیز از جمله پروژه‌هایی هستند که برای افزایش ایمنی و تسهیل تردد در دستور کار قرار گرفتند.

محسن‌زاده با اشاره به محدودیت اختیارات مجموعه راهداری در برخی آزادراه‌های واگذارشده به بخش خصوصی تصریح کرد: نگهداری مناسب، آشکارسازی نقاط خطرناک و اصلاح نواقص آزادراه‌ها باید به‌طور جدی پیگیری شود. تکمیل زیرساخت‌ها و نظارت مؤثر بر عملکرد متولیان راه، نقش مهمی در کاهش تصادفات و حفاظت از جان مردم دارد.

وی خاطرنشان کرد: با وجود اقدامات انجام‌شده، برای دستیابی به کاهش بیشتر تصادفات، تأمین اعتبارات کافی، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول ضروری است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!