درباره نویسنده
استاندار مرکزی مطرح کرد:
لزوم افزایش مشارکت صنایع در ساخت نیروگاهها

استاندار مرکزی بخشی از ناترازی برق در استان را ناشی از توسعه نا همگون صنایع و زیرساختهای تولید برق دانست و گفت: باید صنایع بزرگ در احداث و ایجاد نیروگاههای تولید برق مشارکت داشته باشند.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» مهدی زندیهوکیلی امروز در هماندیشی زمینه توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر با مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی به اهمیت احداث نیروگاههای خورشیدی در همه بخشها اعم از صنعت، کشاورزی و… در استان اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه ۸۲ درصد مصرف برق استان مرکزی در حوزه مولد است، سرعت بخشی به احداث نیروگاههای تجدیدپذیر در استان موجب کاهش گازهای گلخانهای و کاهش آلودگی هوا، کم کردن هزینهها و کاهش وابستگی به سوخت فسیلی، تولید برق پاک در مجاورت مصرف و کاهش تلفات در بخش انتقال و توزیع برق و همچنین کمک به مرتفع نمودن مشکل ناترازی برق و ایجاد اشتغال خواهد شد.
وی بخشی از ناترازی برق در استان را ناشی از توسعه نا همگون صنایع و زیرساختهای تولید برق دانست و افزود: باید صنایع بزرگ در احداث و ایجاد نیروگاههای تولید برق مشارکت داشته باشند.
استاندار مرکزی توسعه انرژی خورشیدی را باصرفهترین راهکار برای جبران کمبود برق دانست و بیان کرد: برای تولید هر کیلو وات ساعت برق فسیلی حدود یک سوم مترمکعب گاز طبیعی مصرف میشود در حالی که نیروگاه خورشیدی علاوه بر تولید انرژی پاک بسیار ارزانتر از این میزان و همه جا قابل نصب و تولید است.
هدفگذاری اجرای۴۴۴ مگاوات نیروگاه خورشیدی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: اجرای۴۴۴ مگاوات نیروگاه خورشیدی در قالب طرح «تولید در توزیع» در این استان هدفگذاری شده است.
محمود محمودی اظهار کرد: اجرای ۱۴ مگاپروژه برای عبور از اوج بار سال ۱۴۰۴ تدوین و ابلاغ شده که احداث نیروگاههای تجدیدپذیر به ویژه خورشیدی بخشی از جمله این طرحها است.
وی با اشاره به هدفگذاری اجرای تولید برق پاک در شرکتهای توزیع برق و طرح ۴۴۴ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در استان مرکزی بیان کرد: بر اساس این برنامه باید ۳۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر به بهرهبرداری برسد و شرکتهای توزیع نیروی برق به طور مستقیم از اثرات ناترازی برق متأثر شده و باید پاسخگوی مردم باشند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی عنوان کرد: در این راستا به منظور تسریع در فرآیند توسعه نیروگاههای خورشیدی، شرکت توانیر و شرکتهای برق منطقهای و توزیع نیروی برق راسا در چارچوب ضوابط مربوط، پیگیریها و اقدامات لازم را به انجام رسانند.
محمودی در پایان تصریح کرد: برای تحقق دو هدف «افزایش تولید انرژی برق به منظور کاهش ناترازی تولید و مصرف» و «تسهیل و اولویتبندی محل احداث نیروگاههای خورشیدی با رویکرد رفع موانع و تسهیل در احداث نیروگاههای خورشیدی و تسریع در این کار»، وزارت نیرو برنامههای متنوعی را تدوین و به شرکتهای تابعه ابلاغ کرده است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- خدا همه حزبالهیها را برای اسلام حفظ کند
- سوره «بقره» آیه ۱۵۴ تا ۱۶۳
- دفاع ۱۲ روزه بر مدار عاشورا
- صرفهجویی ضرورتی برای عبور از پیک مصرف
- پاسخ کوبنده به هرگونه تجاوز به خاک ایران
- دعوت بانوی دوچرخهسوار مرکزی به تیم ملی
- مقاومت قهرمانانه سبب تسلیم دشمن شد
- آتشبس تنها با فروپاشی رژیم صهیونیستی معنا دارد
- قیمت تمامشده گوشت، واقعیتی انکارناپذیر است
- فراهان به کارگاه عمرانی تبدیل شده است
- مشاهده بیشتر